Jump to content

Rekomendowana wypowiedź

Chciałabym przestrzec osoby, które zakupiły ten spalacz tłuszczu lub zastanawiają się gdzie kupić Fenix Ground Zero.

Otóż według informacji od producenta, Fenix Ground Zero (Fenix Ground Zero Black Edition) nie jest produkowany od końca 2020 r. Jedynym dystrybutorem tego produktu na terenie Europy był sklep Best Body. Według informacji od producenta wszelkie oferty innych "sprzedawców" dotyczą tzw. podróbek lub są próbą oszustwa.

Ja zakupiłam produkt poprzez serwis OLX od sprzedawcy (ciągle zmienia nazwę użytkownika i miasto) pod poniższym adresem:

https://www.olx.pl/d/oferta/56789-ground-zero-CID628-IDPfocq.html

Ja swoją próbkę odesłałam do analizy, w środku okazało się, że nie znajduje się (poza kofeiną) nic co wynika z etykiety, co więcej w środku były domieszki psychoaktywnych substancji o nic nie mówiących mi nazwach.

Sprawa oczywiście trafiła do prokuratury i innych służb.

Jeśli są inni oszukani, proszę tutaj pisać lub na priv, im więcej będzie informacji tym szybciej odzyskamy pieniądze, a oszuści zostaną ukarani.

• Forum Sportowe changed the title to Fenix Ground Zero - UWAGA na podróbki
  • Forum Sportowe changed the title to Fenix Ground Zero - UWAGA na podróbki
  • Forum Sportowe featured this topic
  • 2 months later...