Karina Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Chciałabym przestrzec osoby, które zakupiły ten spalacz tłuszczu lub zastanawiają się gdzie kupić Fenix Ground Zero. Otóż według informacji od producenta, Fenix Ground Zero (Fenix Ground Zero Black Edition) nie jest produkowany od końca 2020 r. Jedynym dystrybutorem tego produktu na terenie Europy był sklep Best Body. Według informacji od producenta wszelkie oferty innych "sprzedawców" dotyczą tzw. podróbek lub są próbą oszustwa. Ja zakupiłam produkt poprzez serwis OLX od sprzedawcy (ciągle zmienia nazwę użytkownika i miasto) pod poniższym adresem: https://www.olx.pl/d/oferta/56789-ground-zero-CID628-IDPfocq.html Ja swoją próbkę odesłałam do analizy, w środku okazało się, że nie znajduje się (poza kofeiną) nic co wynika z etykiety, co więcej w środku były domieszki psychoaktywnych substancji o nic nie mówiących mi nazwach. Sprawa oczywiście trafiła do prokuratury i innych służb. Jeśli są inni oszukani, proszę tutaj pisać lub na priv, im więcej będzie informacji tym szybciej odzyskamy pieniądze, a oszuści zostaną ukarani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo2311 Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Dzieki za info. Sam jakis czas temu widzialem podróbki na shopee i olx. Czy w takim razie moglby ktos polecic pozadny zamiennik o podobnym skladzie? Spalacz byl rewelacyjny, dzialal jak zaden inny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź