Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

• Odpowiedzi 2,9tys.
  • Dodano > rok
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

MOJE PRZEMYŚLENIA I OPINIE - w większości pozytywne 63KG - 6 = 57KG w trzy miesiące Witam wszystkich. Chetnie podziele sie opinia i przemyśleniami na temat kilku produktow jakie stosowalam i stos

Witam  Dwa miesiace stosowania spalaczy dieta  bilans ujemny 400 kalorii oraz silownia - 3 dni silowe 3 dni bieznia po godzinie szybki marsz oraz zero piwa vodki itp  burn24 dwa opak, lean f

Od siebie mogę dodać opinie na temat kilku spalaczy tłuszczu które do tej pory stosowałam. Ground Zero w mojej opinii zasłużone pierwsze miejsce, oceniam 10/10. Czysta energia i chęć do działania

Dodane grafiki

Odpisano ponad rok temu

Siema czy taki zestaw się sprawdzi ? Chciałbym zakupić Brawn Nutrition Thermo-Lean i Target A-2. Myślicie, że na uporczywy tłuszcz na brzuchu i bokach się sprawdzi ?? Pozdrawiam i z góry dzięki za każda odpowiedź

Odpisano ponad rok temu

Połączeń które można stosować jest wiele, tutaj masz klasyczny zestaw ze spalaczem termogenicznym i targetowym więc pod kompleksową redukcję tłuszczu, również z uporczywych miejsc jak najbardziej da radę.

• Popieram 1
Odpisano ponad rok temu

Możesz sobie wrzucić, akurat z Raw wypada dobrze cenowo, a jakość jest wysoka. Ogólnie według wielu badań fukoksantyna ma największą efektywność w dłuższej suplementacji, dlatego dobrze ją stosować te 12 tygodni by w pełni wykorzystać potencjał jaki ma ten karotenoid.

• Lubię to 1
Odpisano ponad rok temu

Witam. Mam zamiar znów powrócić do ćwiczeń tym razem ze spalaczem, z tym że u mnie termogeniczne odpadają ponieważ mam nadciśnienie, więc po zostają lipotropowe. Najbardziej bym chciał zrzucić z brzucha, boczkach i " cyckach " bo tu bardzo ciężko i pytanie bo zaciekawił mnie ten Corti-Lean V2 czy to dobry wybór? Pytanko czy może dorzucić coś do tego dla lepszej redukcji tłuszczu ewentualnie lekkiego pobudzenia/motywacji i w miarę nie drogiego powiedzmy do 100zł? Robię aeroby 5x w tygodniu na razie po 40 min + 3x trening siłowy.

edit: tak sobię patrzę może jako dodatek ten Target A-2 co kolega wyżej pisał? Bo widzę dodatkowo podkręca metabolizm i działa także na tłuszcz na bębnie.

Odpisano ponad rok temu

Target A2 jako spalacz dodatkowy jak najbardziej możesz sobie zastosować, jeśli tylko masz jakieś stabilne nadciśnienie a nie np. arytmie lub poważne choroby serca. W tym zakresie cenowym, jeśli chodzi o redukcję tkanki tłuszczowej białej to jest to bardzo dobry wybór.

Co do CortiLean V2 jak najbardziej jest w porządku, obecna wersja moim zdaniem sporo ciekawsza od poprzedniej, która i tak zbierała dobre opinie.

• Lubię to 1
Odpisano ponad rok temu
Godzinę temu, e-lite napisał:

Target A2 jako spalacz dodatkowy jak najbardziej możesz sobie zastosować, jeśli tylko masz jakieś stabilne nadciśnienie a nie np. arytmie lub poważne choroby serca. W tym zakresie cenowym, jeśli chodzi o redukcję tkanki tłuszczowej białej to jest to bardzo dobry wybór.

Co do CortiLean V2 jak najbardziej jest w porządku, obecna wersja moim zdaniem sporo ciekawsza od poprzedniej, która i tak zbierała dobre opinie.

O fajnie dzięki, a czy przy braniu tego na raz dawkować to poprostu tak jak jest na opakowaniu czy jakoś inaczej to rozplanować?

Odpisano ponad rok temu

Jeśli chodzi o Target A-2 to ważne aby przyjmować go na pusty żołądek, optymalnie 3 razy dziennie po jednej kapsułce, tak by jedna porcja wypadała przed aktywnością fizyczną.

Corti-lean v2 również 3 razy dziennie po jednej kapsułce, może być rano, przed aktywnością lub przed obiadem oraz przed snem.

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Odpisano ponad rok temu

Witam wszystkich,

Jest to mój pierwszy wpis, chociaż wątek przeglądam już od jakiegoś czasu. Ciężko mi samemu zdecydować jakie spalacze zakupić, a więc tak:

35lat, 88kg, 180cm wzrostu, zawartość tłuszczu wg Omron: 25,8% tyle że jak widać na zdjęciach praktycznie całość na brzuchu i klatce i tu jest problem, nie mogę sobie z tym poradzić.

Co prawda mam problem z aktywnością głównie ze względu na brak czasu, ale od połowy kwietnia zacząłem robić pompki 3x w tygodniu początkowo mało, ale stopniowo mogłem więcej i od maja robię co dwa dni robię 6 serii po 15 powtórzeń, do tego brzuszki w różnej konfiguracji, ale takie same ilości czyli 6x15. Od połowy maja też biegam 2 czasem 3x w tygodniu 5 - 8km, czyli jakieś 40min do godziny. I z obserwacji: nogi i ręce się poprawiły, ramiona/barki też, ale brzuch i klatka nic....

Co byście polecili ze spalaczy? Myślałem o Thermadex albo OxyFuego. A może GroundZero lepszy? Podejrzewam że będę musiał zapodać jakiś zestaw 2 lub 3 spalaczy, tyle że chciałbym żeby to był jakiś w miarę sprawdzony zestaw, który w moim przypadku da jakieś efekty.

Na zdjęciach widać jak to u mnie wygląda.

Z góry dziękuję za pomoc.

pozdrawiam,

1.jpg

2.jpg

Odpisano ponad rok temu

Przede wszystkim na początek nie ma co się skupiać na poprawie w konkretnych partiach tylko trzeba całościowo podejść do redukcji i postarać się solidnie obniżyć poziom tkanki tłuszczowej. Dobrze że wprowadziłeś dodatkową aktywność, będzie łatwiej nadać sylwetce dobrych kształtów, z biegania też nie rezygnuj.

Co do suplementacji to ze spalaczy które wymieniłeś Ground Zero zdecydowanie się wyróżnia i pod względem składu zostawia pozostałe dwa mocno w tyle. Objętość to jedno, a dwa po prostu ciekawe, opatentowane składniki nowej generacji, które pojawiły się na rynku nie tak dawno i mają potwierdzone działanie. Jeśli chcesz sprawdzony zestaw to dla faceta masz opcję połączenia z Alphaburnem i Erase Fastem, ciężko będzie o coś bardziej "sprawdzonego" bo to od lat produkty utrzymujące się w ścisłym topie jeśli chodzi o cały rynek, a co najważniejsze bronią się składem i opiniami. Jeśli budżet Ci pozwala to uderzałbym właśnie w taki zestaw. Przy Twojej budowie spadek powiedzmy 6-7 kg może już bardzo dużo zmienić.

Odpisano ponad rok temu

A co sądzisz a Burn24? Z tego co czytałem to erase fast to też booster testosteronu, a nie powinienem też pomyśleć o czymś co hamuje estrogeny? Chyba że on działa dwukierunkowo i jednocześnie hamuje estrogeny, a zwiększa ilość testosteronu. Co byś powiedział na taki zestaw: GroundZero, Burn24 + EraseFast?

Odpisano ponad rok temu

Erase Fast działa tak jak wspomniałeś - wielokierunkowo. Masz sporo ciekawych składników na testosteron, które w odróżnieniu od wielu innych środków faktycznie działają i wpływają na skład ciała, a z drugiej strony masz też nieco mniejszy, ale jednak wpływ na estrogen, prolaktynę i kortyzol. Moim zdaniem jako dodatek do spalaczy to lepsza opcja niż typowy antyestrogen. Co do Burn24 to bardzo dobry środek lipotropowy, ale jednak nie rezygnowałbym z Alphaburna w Twoim przypadku ze względu na fakt że sporo zatłuszczenia masz w partiach gdzie ten spalacz się sprawdza.

Odpisano ponad rok temu

Tak na pewno jest to sprawdzony zestaw i przestestowany przez wiele osób, więc jeśli szukasz czegoś nazwijmy to "pewnego" to śmiało możesz sięgać po takie połączenie. Dawkowanie tego zestawu było na forum już setki razy, zerknij sobie w kilka stron wstecz tutaj albo w temacie o dawkowaniu, z pewnością znajdziesz:)

Odpisano ponad rok temu

Witam,

jaki spalacz nie wypier...acz do ok 200zł polecacie?

Info:

-BF ok 15% (jeszcze) - leci codziennie Cardio na czczo 30-40min (rower) - treningi siłowy 4 x tygodniowo (2x wieczorem+ 2 razy przed południem w weekendy)

- w tle leci Test Enan 250mg/week + Metformina 500- 1000mg.

Proszę ciekawe propozycje

Odpisano ponad rok temu

Jak szukasz czegoś bez pobudzaczy to opcji nie jest za wiele biorąc pod uwagę, że przy Metforminie nie ma sensu brać mimetyków insuliny i podobnych więc raczej celowałbym w termognenik bez stymulantów. Ode mnie propozycja Cheetah stim free, składowo raczej ciężko o coś lepszego, choć ta opcja nieco przekracza budżet.

Odpisano ponad rok temu

Nie koniecznie musi być całkiem bez stymulantów, trochę kofeiny lub Yohy jest OK - nie mam przeciwwskazań - jednak nie lubie supli które działaja jak dragi (np. Geranium itp.)

Do mojej aktywności i supli bazowych potrzebuje jeszcze coś dopalającego - nie chce jednak iść w kierunku Clenu bądz T3 :)

Odpisano ponad rok temu

Jak nie potrzebujesz pobudzenia to Cheetah będzie bardzo dobrą opcją, składników typowo pod redukcje masz tam sporo i bez takich, które tobie będą zbędne. Opcjonalnie jak chcesz coś co ma dobry skład, a przy tym też co nieco pobudzaczy to zerknij sobie na Libery Labz Lit The Fuck Up, obecnie jeden z fajniejszych środków, a ilość stymulantów taka w sam raz można powiedzieć.

Odpisano ponad rok temu

Przed bieganiem wziąłem sobie 1x GroundZero + 1x Alphaburn. Niesamowita potliwość, lało się ze mnie jak bym z basenu wyszedł :) i to dosłownie tak że nie nadążałem z wycieraniem potu z czoła, który mi oczy zalewał :) do tego ślinotok i ogromna poprawa koncentracji. Wydaje mi się że wytrzymałości też. Także pierwsze odczucia są takie że działa. Zobaczymy za 2 = 3 tyg jakie będą efekty.

Odpisano ponad rok temu

Jestem w trakcie kończenia zestawu: Stimerex ES, Alphaburn oraz mniej więcej od miesiąca Erase Fast.

I teraz pytanie, co dalej? Sam po sobie czuję że Stimerex działa trochę słabiej aczkolwiek w porównaniu jakbym nie wziął go rano na czczo w ogóle to jestem nie do życia, czyli swoje robi.

Czy na kolejny cykl spalania (tym razem już na grubo, bo zaraz mi otwierają basen i nie zamierzam się oszczędzać), warto wrzucić takie połączenie:

ANS Thermo Craze + Alphaburn + Erase Fast

Co myślicie?

Odpisano ponad rok temu

Jak najbardziej warto, potencjał bardzo duży i skoro czujesz, że stimerex działa już nieco słabiej to z pewnością jest to dobry czas na zmianę. W Thermo Craze masz kilka ciekawych składników których tam nie było, więc sądze, że powinieneś być z takiego połączenia zadowolony 🙂

Odpisano ponad rok temu

Dzisiaj mijają 4 tygodnie odkąd biorę Fenix Ground Zero. Na początku łączyłem go z Johimbiną Haya Labs 2xFGZ+15-20mg Johimbiny, ale generalnie schemat 2caps przed treningiem na czczo + 1caps przed posiłkiem głównym. 

Waga: 01.06 -> 30.06: 84.1kg -> (84.5kg) -> 82.5kg

Obwód pasa: 17.06 -> 30.06: 92cm -> 89cm

Aktywności: 1503km na rowerze, 5h tenisa, 8h treningu siłowego. 

Aktywność i dietę utrzymuję na podobnym poziomie od jakiegoś czasu i dopiero teraz coś się zaczęło dziać. Podsumowując, spektakularnych efektów nie ma, ale ja jestem zadowolony. Właśnie zacząłem drugie opakowanie Fenixa w połączeniu z Alphaburn.

• Lubię to 1
Odpisano ponad rok temu

Poradzicie coś? 34 lata, 188 wzrostu, 130 kg. Od maja aktywność - rower, orbitrek, tenis i bieganie, praktycznie codziennie ruch min. 60 min. Waga stoi! 
Czym zachęcić organizm do redukcji? Marzy mi się ostra redukcja...