Best Body Added more than year ago Added more than year ago Pure Clinical Burn - opinie, efekty i analiza spalacza tłuszczu To zdecydowanie jeden z najciekawszych spalaczy tłuszczu i bezkonkurencyjny suplement pod względem stosunku ceny do oferowanego składu. Wykazuje bardzo duży potencjał termogeniczny przyczyniając się do redukcji nawet dużych pokładów zgromadzonej tkanki tłuszczowej. Wysoka objętość składników aktywnych Doskonałe właściwości redukujące tłuszcz Skuteczny energetyk oraz bloker apetytu Znakomity stosunek ceny do składu Spis treści Pure Clinical Burn Clinical Burn - opinie Pure Clinical Burn efekty Pure Clinical Burn - okiem eksperta Clinical Burn - opinie Spalacz ten cieszy się ogromną popularnością na naszym rynku ze względu na atrakcyjną cenę oraz bardzo wysokiej jakości składniki aktywne. Możemy spotkać się z niemal wyłącznie pozytywnymi opiniami na Jego temat, na każdym niezależnym portalu. Również na uwagę zasługują bardzo wysokie oceny na portalach gdzie jest sprzedawany. Użytkownicy tego produktu zgodnie podkreślają bardzo dobre właściwości pobudzające oraz skuteczne blokowanie apetytu. Świetne recenzje zbiera również poza granicami naszego kraju. Pure Clinical Burn efekty Każda kapsułka dostarcza 750 mg składników aktywnych co jest jedną z największych wartości na rynku. Zawiera kliniczne dawki użytych substancji które dodatkowo wykazują wzajemny efekt synergii. Do najciekawszych składników możemy zaliczyć 3,5 dijodo-L-tyroninę, która realnie przyspiesza metabolizm spoczynkowy zwiększając nasz wydatek energetyczny. Ponadto zawiera liczne składniki podnoszące termogenezę, czyli najszybszą drogę do redukcji tkanki tłuszczowej. Referencje: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4272399/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30530230 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30092639 Pure Clinical Burn - okiem eksperta Jest to suplement bardzo przemyślany pod względem składu, przede wszystkim oparty o realne dawki składników aktywnych, które działają. Nie znajdziemy tutaj bezsensownego łączenia kilkudziesięciu składników w mikrodawkach, lecz kilka substancji z których każda pełni określoną rolę. Czyni to Pure Clinical spalaczem kompletnym, doskonale spełniającym oczekiwania nawet bardzo wymagających osób, które jednocześnie nie chcą wydawać na suplementacje dużych pieniędzy. Nie bez powodu od kilku lat odnajduje swoje miejsce w najbardziej cenionym rankingu spalaczy tłuszczu https://forum-sportowe.pl/topic/4-najlepsze-spalacze-tluszczu-ranking/. Quote
-BOSSY- Replied more than year ago Replied more than year ago jak ktoś szuka sprawdzonego spalacza nie mającego ceny z kosmosu to moim zdaniem nie znajdzie nawet zblizonego działaniem środka do niego cena atrakcyjna, a odczucia i efekty podobne jak na wielu bardzo drogich spalaczach dwa razy droższych stosowałem już chyba ze trzy opakowania, działa zawsze bardzo dobrze Quote
meliska89 Replied more than year ago Replied more than year ago Bardzo fajny spalacz. Powiedziałabym że dość mocny jak na spalacz w tej cenie. W kapsułce jest ponad 750mg składników i prawdę pisząc 1 kap. dwa razy dziennie w zupełności mi wystarczała. Sporo energii i duża potliwość na treningu. Nie biorąc pod uwagę ceny dałabym mu 7,5/10 (stosowałam już sporo spalaczy), uwzględniając cenę 9,5/10. Quote
Grammatik Replied more than year ago Replied more than year ago chwale sobie ten spalacz, miałem jedno opakowanie w zeszłym roku, spadło po miesiącu kilka kilogramów, dobrze sprawdza się jak ktoś jest dość mocno zalany energia 7/10 spalanie 8/10 hamowanie łaknienia 6/10 Quote
Bull Replied more than year ago Replied more than year ago Patrząc po składzie przypomina mi starego thermadex'a który był mega kosą i kosztował dwa razy drożej, wypróbuję chyba następnym razem bo w USA zbiera bardzo dobre recenzje. Quote
Piotr Szczurek Replied more than year ago Replied more than year ago no sam nie wiem, kupiłem kiedyś z kumplem opakowanie po połowie, fakt faktem dość mocny spalacz, ale nie porównywałbym go do kos (pod względem pobudzenia) takich jak lipodrene hardcore, synadrene czy hellfire Quote
Massive Replied more than year ago Replied more than year ago Niepozorny ten spalacz. Miałem go w zeszłym roku to jak zjadłem dwie kapsułki na raz to był dla mnie za mocny. Fajnie hamuje łaknienie, nie pamiętam już dokładnie ile z wagi zeszło, ale ogólnie byłem zadowolony. Dobrze byłoby żeby producent nie zmieniał nic w składzie jak to często bywa, bo na prawdę dobrze wychodzi i cenowo i składowo ten fat burner. Quote
aniadzem Replied more than year ago Replied more than year ago Cześć, mógłby mi ktoś powiedzieć czy w/w spalacz może być używany przez kobietę w pełni bezpiecznie? Quote
cyklon04 Replied more than year ago Replied more than year ago Jeśli nie ma problemów z układem krążenia, nadciśnieniem, arytmią, chorobami serca itp. to może być stosowany przez obie płci tak jak większość spalaczy mających w składzie m.in. kofeinę. Swoją drogą bardzo fajny spalacz, a w tej cenie w jakiej jest na rynku to bezkonkurencyjny. Quote
aniadzem Replied more than year ago Replied more than year ago Jeśli nie ma problemów z układem krążenia, nadciśnieniem, arytmią, chorobami serca itp. to może być stosowany przez obie płci tak jak większość spalaczy mających w składzie m.in. kofeinę. Swoją drogą bardzo fajny spalacz, a w tej cenie około 100zł bezkonkurencyjny. Dziękuję za odpowiedź! A wiesz coś na temat tego suplementu a tabletek antykoncepcyjnych? Ten suplement nie obniża przypadkiem skuteczności tabletek anty? Quote
cyklon04 Replied more than year ago Replied more than year ago nie ma tam żadnych składników obniżających skuteczność antykoncepcji jak chociażby chrom czy ekstraktu z cytrusów lub innych składników wpływających na metabolizm estrogenów Quote
sylwi1 Replied more than year ago Replied more than year ago Witam mam pytanie czy mogę ten splacz łączyć z traget a2? Czy lepiej laczyc z czyms innym? Głównie zależy mi na spaleniu tłuszczu z ud i brzucha Quote
Bull Replied more than year ago Replied more than year ago Jeśli Clinical Burn nie jest dla Ciebie za mocny i nie masz problemó zdrowotnych to możesz połączyć, składniki będą się uzupełniać, na początku tylko weź 1 kap. Target i 1 kap. Clinical po posiłku by sprawdzić tolerancję organizmu, a potem już 1+1 kap. przed śniadaniem i 1+1 kap. przed treningiem lub 5-6h po pierwszej porcji. 1 Quote
majkelskotfild Replied more than year ago Replied more than year ago Pierwsze 3 dni , bardzo duży focus, spore pobudzenie , duża potliwość. Po 5 treningach nie czułem już ani skupienia ani pobudzenia, lecz tłuszcz pali się bardzo dobrze, delikatne uczucie chłodu, po kilku dniach można po nim normalnie zjeść i nie ma efektu zejścia, dobry spalacz dla osób początkujących i reagujących mocno na wszelkie "specyfiki", ale oczywiście nie nadaje się dla osób z nadciśnieniem jak zresztą każdy spalacz termogeniczny. 1 Quote
talya Replied more than year ago Replied more than year ago Hej, jestem po pierwszej dawce PCB. Chęć na trening była większa, ale wieczorem dopadło mnie rozwolnienie, wydaje mi sie ze po tej tabletce. W nocy obudzilam sie z kolatajacym serduchem i jakimis lękami. Po jakimś czasie serce normalnie biło i uspokoiłam się. Czy to normalne po 1 dawce? Rano wezme druga,lece biegac a potem ok 6h trening silowy. Jesli znowu bede miala to samo, to czy mam zrezygnowac? Czy organizm musi sie przyzwyczaic? Nie pije kawy wgl tylko zielona herbate, moze odstawic herbate i na samej wodzie byc, jak mnie tak po kilku godz wzielo? Quote
Piotr Szczurek Replied more than year ago Replied more than year ago Talya Clinical Burn jak i inne spalacze wykazują swoje działanie przez stosunkowo krótki okres czasu, kilka godzin, wiec jeśli wzięłaś porcję Clinical Burna do południa, to nie jest raczej możliwe że przez niego obudziłaś się w nocy, kiedy on już po prostu nie działał. Jeśli nie jesteś uczulona na żaden ze składników, ani nie masz problemó zdrowotnych to nie sądzę by miało to cokolwiek wspólnego ze spalaczem. Zrób dzień przerwy, jeśli będą problemy jak opisałaś to masz grypę żołądkową czy innego wirusa, a jeśli nic niepokojącego się nie pojawi to weż kolejnego dnia przed południem, np. z jakimś posiłkiem 1 kap. Clinical. Jeśli byłyby problemy to odstaw, jeśli nie to można kontynuować suplementację. Quote
talya Replied more than year ago Replied more than year ago Pierwsza wzielam po posilku ok godz 17,wiec to pewnie zbyt pozno. Dzis rano na czczo wzielam i po pol godz poszlam biegac 40min, narazie jest spoko, moze jednak zbyt pozno wzielam. Nastepna wezme o 13. Dzieki za odp :-) Quote
Maksiu Replied more than year ago Replied more than year ago 4 kg w miesiąc z pomocą Erase Fast przy treningach aero 3 x w tygodniu po ok 40-60 minut. Z dietą bywało różnie Więc polecam. 1 Quote
Tajemniczy Replied more than year ago Replied more than year ago Mam pytanie czy na początku tez jakiś czas po tym macie że tak powiem niepokój, brak sił? Oraz czy też macie wahania nastroju? Mam nadciśnienie tętniczne i biorę leki na depresję, nie wiem czy ma to znaczenie? Quote
Kazam Replied more than year ago Replied more than year ago Ja nic takiego nie miałem, jak masz takie objawi osłabienia/znużenia to jest to klasyczny przykład, że spalacz za mocno Cię pobudza, stosuj razem z posiłkami jeśli już koniecznie chcesz, wtedy działanie jest słabsze, ale spalacze termogeniczne to nie produkty dla osób z chorobami układu krążenia, sercowo naczyniowym ani stosujących leki antydepresyjne. Quote
Tajemniczy Replied more than year ago Replied more than year ago Ja nic takiego nie miałem, jak masz takie objawi osłabienia/znużenia to jest to klasyczny przykład, że spalacz za mocno Cię pobudza, stosuj razem z posiłkami. Ok dzięki faktycznie podczas jedzenia jak wezmę to spoko, nawet juz bez jedzenia przed jest ok pierwszy dzień chyba ciężki D: Quote
Tajemniczy Replied more than year ago Replied more than year ago Mam pytanie które lepsze i dlaczego? Gamma Burn czy Pure Clinical Burn Quote
Arnold78 Replied more than year ago Replied more than year ago Nie da się ich porównać ponieważ mają całkowicie odmienne właściwości. Pure Clinical Burn lepiej sprawdza się przy wyższym poziomie tkanki tłuszczowej oraz kiedy oczekujemy nie tylko właściwości redukcyjnych, ale też hamowania apetytu czy wzrostu energii. Gamma Burn to typowy suplement oddziaływujący na trudną do usunięcia tkankę tłuszczową zgromadzoną w okolicach brzucha i bioder, można je łączyć ze sobą jeśli nie mamy przeciwwskazań zdrowotnych. Quote
beaugency Replied more than year ago Replied more than year ago mam pytanko wzięłam dzis porcje spalacza (2 tabletki, jedna rano druga po południu) i po zle sie czułam. Moze to byc spowodowane tym ze krótko spałam i jestem wymęczona przez brak snu. mam jutro normalnie brac tabletki? i jeszcze czy te tabletki maja jakis wpływ na hormony tarczycy? Quote
talya Replied more than year ago Replied more than year ago Beaugency, mialam tak samo. Organizm musi sie przyzwyczaic do tego typu srodkow. Ja mialam jakies rewolucje,wydawalo mi sie ze mi serce wyskoczy itd, po paru dniach bylo juz na prawde fajnie. Ja zaczynalam 10 maja z bf 35%, obecnue 28%, jest na prawde niezle jak na niecaly miesiac :-) kupuje kolejna ale w polaczeniu z target a2. Moj dzien to 1kap. Pure clinical + 10g bcaa na czczo, pol godz przed porannym cardio. 40min biegania lub 23min cardio hiit.codziennie. po cardio oczywiscie znowu bcaa. 2 kapsulka tez z bcaa przed treningiem silowym 3x w tyg +bcaa po; w dni nietreningowe przed obiadem 1kap +bcaa. Super spalacz,polecam,nie ma co sie zrazac zlym samopoczuciem na poczatku,gdy pierwszy raz bierzemy cokolwiek. Jest moc, potliwosc duza, pobudzenie. 1 Quote
Rekomendowana wypowiedź