Kiee79 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Czy warto w takim razie połączyć Arimiplex + Test-Rx ? Cytuj
Pitbull85 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Wg mnie niektóre składniki znoszą wzajmenie swoje działanie bo korzystają z podobnych szlaków metabolicznych (przynajmniej tak mądre głowy pisały tutaj na forum w którymś z wątków), za to Arimiplex bardzo dobrze "zgrywa" się z Blackstone Apex Male (w UK chyba nr 1 wśród boosterów teścia) czy M-Test. Cytuj
Kiee79 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Okej ten Blackstone dawkować razem z Arimiplexem ? 2 tab ze śniadaniem + 2 tab z kolacją czy inaczej ? Cytuj
Pitbull85 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Apex Male 4 kap. do śniadania i 4 kap. do kolacji (jeśli trenujesz wieczorem lub późnym po południem to do posiłku przed treningowego) Cytuj
Kiee79 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu O kurde masakra z tym dawkowanie 😮 w takim wypadku jedno opakowania starcza na 7.5 dnia edit: Nieważne jestem ślepy i spojrzałem na ilość porcji a nie tabsów Dzięki bardzo za pomoc ! Cytuj
Pandemiya Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Siemka, Zakupiłem więc po poradach taki zestaw na parę miesięcy: - Alpha Burn - Amix Lipidrol - Lipo Redux Czy ktoś mógłby mi zasugerować jak zacząć to brać, tj po ile tabsów dziennie etc? Słowem dopowiedzenia - zaczynam z wagą 130kg przy 176cm, dorzucę do tego rowerek i machanie hantelkami Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Lipidrol 3 kap. przed śniadaniem i 3 kap. przed treningiem lub po południu. Jeśli trenujesz rano wtedy 3 kap. przed treningiem i 3 kap. po południu. Niektórzy dzielą porcję dzienna (6 kap.) na 3 porcje, dodając 2 kap. wieczorem, jak kto woli. Alphaburn 1 kap. rano 1 kap. przed treningiem lub po południu między posiłkami i 1 kap. wieczorem. Można też 1 kap. rano i 2 kap. przed treningiem lub po południu między posiłkami. Liporedux - dwa razy dziennie po 12 naciśnięć na rękę i smarujemy w nerwralgiczne miejsce jak brzuch, uda, biodra, klatka - tam gdzie mamy najwięcej tłuszczu. Cytuj
MoniaG Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hej. Stosowałam zestaw Burn24 + Alphaburn i byłam z niego MEGA zadowolona... Niestety teraz nigdzie nie mogę dostać tych supli... Czy możecie polecić zestaw o podobnym działaniu? Cytuj
Catalina Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Wiek - 35 Waga - 105 😱 Wzrost - 170 Liczba posiłków - 4 (wcześniej 1 góra 2) Pora aktywności fizycznej - popołudnie, wczesny wieczór Inne stosowane suplementy - Wit D, biotyna Stosowane wcześniej spalacze - nie wiem czy się liczy bo ponoć nie działa - therm line fast Przeciwwskazania zdrowotne - brak Kupiłam i zaczęłam używać Amix Lipidrol i Pure Target A2. Lipidrol 3x2, Target 3x1. Czy te środki można brać razem czy lepiej zachować między nimi odstępy? Bo zazwyczaj w biegu biorę je razem. Zawsze na czczo, w odstępie od posiłku lub aktywności fizycznej. Mam jeszcze pytanie, chodzi o starszą osobę (67 lat) która praktycznie nie ma tarczycy czy Target A2 byłby dla niej dobrym środkiem? Chodzi o pobudzenie metabolizmu. Cytuj
Najek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, Czy LipiDrol + Cannibal Inferno AMPED to dobre połączenie? Dieta będzie trzymana na ujemnym bilansie kalorycznym niestety na podłych składnikach ratowanych serwatką i produktami typu płatki orzechy kuskus etc. Czyli produkty suche które mogę wykorzystać bez dostępu do chłodni i kuchni. Dostęp do siłowni i cardio będzie więc będzie trening FBW 3 x w tygodniu i do tego cardio. Jeśli w/w zestaw jest ok to prosiłbym o podpowiedź jak dawkować te suplementy. Celem jest utrata masy lub chociaż nie złapanie nowy kg z względu na słaby dostęp do dobrej diety. Czy któryś z nich obniża łaknienie? Będę miał siedzące zajęcie i nie chciałbym z "nudów" myśleć o podjadaniu. Czy w jakiś sposób wykluczają się one jeśli używam CBD? Pozdrawiam, Mateusz 39 lat, 175cm, 80kg, dość aktywny, siłownia, rower, bieganie, wędrówki. Pilnowanie kalorii i jakości posiłków. Cel obciąć 7 kg i zacząć masę. Czas realizacji wrzesień do styczeń przyszłego roku. Cytuj
Lysy21 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam. Przeciwskazań do odżywek brak. Wiek 30 Waga 138 Wzrost 183 Cel: -40kg 4-5 posiłków dziennie. Niestety pracuje od 7;30 do 17. Później dorabiam na własnej działalności ok. 4dni w tyg do 24. Trening 5dni w tygodniu po przebudzeniu. (1h orbitrek). Dieta jest Sen średnio 5h. Chciałem teraz zakupić pure clinical burn + rich piana fresk show. Kiedyś ktoś mi polecił na tej grupie taki zestaw. Do tego jakieś witaminki. Białko zero i bcca myślę. Stąd moje pytanie czy to dobry zestaw czy jest coś lepszego na ten moment na rynku dla mnie? Coś zmienic/dodać. Tolerancję na kofeinę mam dużą,ale uważam że nie jest sztuką dodać duża ilość kofeiny do spalacza. Przerabiałem już w przeszłości różne spalacze,ale tryb życia brak czasu spowodowały efekt yoyo. Teraz to trochę poukładałem. Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj
jakras Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu witam, ostatnio cięzko z dostępnościa Cannibal Claw, Erase Fast czy Alphaburn. Czy macie jakiś pomysł na zamienniki ? Cytuj
SimOff Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam, nazywam się Szymon z termogenikami mam niewielkie doświadczenie, a obecnie potrzebuje wsparcia w gubieniu wagi i chciałbym do tematu podejść rozsądnie. wiek 28 waga 135 wzrost 185 liczba posiłków 3-5 pora aktywności : docelowo rano inne stosowane suplementy P.A.L.L.A.D. Multivitamin Complex; TRIBULON BLACK. stosowane dotychczas spalacze tłuszczu: BRAK przeciwwskazania zdrowotne: ograniczenia fizyczno-ruchowe przez okres leczenia Główna aktywność fizyczna na chwilę obecną to Nordic Walking. Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć, radzę zastanowić się nad ilością kalorii jaką dziennie zjadasz a jaką powinienies jeść (zero kaloryczne). Warto dla swojej wiedzy zobaczyć co spowodowało taką wagę. Obstawiam że utrzymując zero kaloryczne i dodając aktywność fizyczna będzie waga spadać. Następnym krokiem powinien być mały deficyt kaloryczny (ok.200-300 kcal) Myślę że na początek taka aktywność jest super pytanie też jak często i ile czasu trwa. Choć uważam że na początek 30-50 min to tak optymalnie nie wiem na ile pozwala ci kondycja. Jeśli chodzi o spalacze to bazują one na kofeinie i kapsaicynie te składniki mają za zadanie podnieść temperaturę ciała i przyspieszyć pracę serca aby zwiększyć spalanie tłuszczu. Zastanów się proszę przed uzyciem czy nie masz żadnych przeciwwskazań. Bo raczej przy obciążonym sercu nie będzie to wskazane. Pozdro💪 1 Cytuj
Renii Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hej. Czy możecie polecić coś na miarę Thermo Craze ? Niestety jego już nie można dostać. Cytuj
Blaugrana Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam czy moge połączyć razem PES Alphamine + Diuretic Complex? jeśli tak to jak najlepiej połączyć Jak stosować , dawkować? pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź