Aniapd Napisano 17 Sierpnia 2025 Napisano 17 Sierpnia 2025 Cześć, Od kilku dni zaczęłam stosować spalacz Hi-Tech Pharmaceuticals Stimerex Hardcore. Próbowałam rano przed jedzeniem i po śniadaniu. Za każdym razem gdzieś po godzinie mam silne mdłości. Raz spróbowałam wziąć drugą dawkę przed treningiem i skończyło się wymiotami po treningu. Dodatkowo nieśpię, udaje mi się zasnąć dopiero nad ranem. Czy to normalne? Macie jakieś rady żeby jakoś sięzaadoptować? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki Cytuj
Harry Napisano 7 Grudnia 2025 Napisano 7 Grudnia 2025 Świetnie podsumowanie, zastanawia mnie fakt, spalaczy miejscowych, właśnie okolice brzucha i boczków, tym bardziej po Pani recenzji zdecydował bym się na Alphaburn, tylko zastanawia mnie fakt że działa na mniejsze łaknienie, z czym i tak mam już problem, ponieważ muszę jeść, a mi się nie chcę ??♂️ jest w stanie Pani coś polecić, aby właśnie nie było blokady łaknienia, natomiast dobrze spalało tłuszcz na brzuchu i boczkach? Cytuj
calusek21 Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego cześć, w moim przypadku to problemów z utrzymaniem wagi było mnóstwo.. miedzy innym podjadanie pomiędzy posiłkami, jedzenie głównie czerwonego mięsa oraz produktów o wysokiej zawartości węglowodanów. niestety za problemem z utrzymaniem odpowiedniej masy ciała szły kolejne problemy natury zdrowotnej, pogorszenie się jakości motoryki, problem ze stawami. Do czego zmierzam... mój znajomy stosował produkt o nazwie Crack burner i szczerze powiem chyba przyniosło to efekt zamierzony. co myślicie o tym produkcie? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
Karu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć, co obecnie jest zamiennikiem dla Cannibal Claw? Nigdzie nie można go dostać. Jakie sprawdzone zamienniki polecacie na podkręcenie metabolizmu? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź