Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano

Cześć, Od kilku dni zaczęłam stosować spalacz  Hi-Tech Pharmaceuticals Stimerex Hardcore. Próbowałam rano przed jedzeniem i po śniadaniu. Za każdym razem gdzieś po godzinie mam silne mdłości. Raz spróbowałam wziąć drugą dawkę przed treningiem i skończyło się wymiotami po treningu. Dodatkowo nieśpię, udaje mi się zasnąć dopiero nad ranem. Czy to normalne? Macie jakieś rady żeby jakoś sięzaadoptować? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 2,9tys.
  • Dodano > rok
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

MOJE PRZEMYŚLENIA I OPINIE - w większości pozytywne 63KG - 6 = 57KG w trzy miesiące Witam wszystkich. Chetnie podziele sie opinia i przemyśleniami na temat kilku produktow jakie stosowalam i stos

Witam  Dwa miesiace stosowania spalaczy dieta  bilans ujemny 400 kalorii oraz silownia - 3 dni silowe 3 dni bieznia po godzinie szybki marsz oraz zero piwa vodki itp  burn24 dwa opak, lean f

Od siebie mogę dodać opinie na temat kilku spalaczy tłuszczu które do tej pory stosowałam. Ground Zero w mojej opinii zasłużone pierwsze miejsce, oceniam 10/10. Czysta energia i chęć do działania

Dodane grafiki

Napisano

Świetnie podsumowanie, zastanawia mnie fakt, spalaczy miejscowych, właśnie okolice brzucha i boczków, tym bardziej po Pani recenzji zdecydował bym się na Alphaburn, tylko zastanawia mnie fakt że działa na mniejsze łaknienie, z czym i tak mam już problem, ponieważ muszę jeść, a mi się nie chcę ??‍♂️ jest w stanie Pani coś polecić, aby właśnie nie było blokady łaknienia, natomiast dobrze spalało tłuszcz na brzuchu i boczkach?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

cześć,

w moim przypadku to problemów z utrzymaniem wagi było mnóstwo.. miedzy innym podjadanie pomiędzy posiłkami, jedzenie głównie czerwonego mięsa oraz produktów o wysokiej zawartości węglowodanów. niestety za problemem z utrzymaniem odpowiedniej masy ciała szły kolejne problemy natury zdrowotnej, pogorszenie się jakości motoryki, problem ze stawami. Do czego zmierzam... mój znajomy stosował produkt o nazwie Crack burner i szczerze powiem chyba przyniosło to efekt zamierzony. co myślicie o tym produkcie? z góry dzięki za odpowiedź

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Cześć, co obecnie jest zamiennikiem dla Cannibal Claw? Nigdzie nie można go dostać. Jakie sprawdzone zamienniki polecacie na podkręcenie metabolizmu?