Bartek_001 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu co lubicie najbardziej ze swoich posiłkow ? Cytuj
hikk Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Moje ulubione składniki diety? Wiadomo, że mięso chociaż ostatnio staram się je ograniczać. A przynajmniej czerwone mięso. O wiele lepsze dla zdrowia jest białe mięso, które warto jest brać od sprawdzonych producentów. Wolę je kupować w mniejszych sklepach z mięsem, niż w marketach, w ktorych czesto sprzedawane jest mięso napompowane do granic możliwości. Warto jest również poczytać sobie o cbd Bo ma wiele dobrych właściwości zdrowotnych: przeciwnowotworowe przeciwutleniające przeciwzapalne i przeciwbólowe – wykazuje działanie przeciwzapalne i łagodzące ból różnego pochodzenia. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Je od pewnego czasu preferuje ryby ponad mięso, szczególnie jak jestem na redukcji. Ale po wołowinie rzeczywiście siła wzrastała zdecydowanie najszybciej. Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu białe mięso gotowane, ryż brązowy lub czarny, ryby jaja, wołowina 1 Cytuj
marta_1988 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Wszystko poza kurczakiem i ryżem Tak dla odmiany, bo jestem zwolenniczką zróżnicowanego odżywiania. 1 Cytuj
CelestynPB Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Białe mięso Everyday. Czasami czerwone. Ryż, jajka. Cytuj
golop.ila Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu owoce sałatki owocowe mniam dużo witamin i jakie są spaczne no mniam mniam Cytuj
Dietly Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Przygotowujecie sami sobie posiłki dietetyczne czy też zamawiacie z cateringu ? Bo co niektórzy wiadomo nie mają za dużo czasu na przygotowanie posiłków i wolą właśnie zamawiać gotowe diety, czyli katering dietetyczny. Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli ktoś jest dobrze zorganizowany to zdecydowanie lepiej zrobić to samemu, kateringi są zdecydowanie droższe, a poza tym rzadko mamy w nich odpowiednią porcję białka dla osób z większą wagą, a jeśli już to cenowo 4 krotnie drożej niż przygotowujemy posiłki sami. Na dłuższą metę nieopłacalne rozwiązanie dla większości z nas. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź