Brzozapl2003 Napisano Wtorek o 18:54 Napisano Wtorek o 18:54 Witam, mam plan treningowy. I tutaj pytanie, co jest do poprawy, zmiany, itp.? Robiłem go sam, troche poczytalem co jest wazne itp. i troche mi AI pomogło. Ćwiczenia na brzuch lub przedramiona, robie miedzy cwiczeniami na biceps lub triceps. PONIEDZIAŁEK Wyciskanie na ławce (Sztanga) — x4 Wyciskanie na ławce skos dodatni (Hantle) — x4 Rozpiętki (Hantle) — x4 Wyciskanie nad głowę siedząc (Hantle) — x4 Wznosy ramion na boki (Hantle) — x4 Wyciskanie francuskie (Hantle) — x4 Prostowanie ramion na wyciągu — x4 Deska — x3 Unoszenie nóg w leżeniu — x3 ŚRODA Martwy ciąg (Sztanga) — x4 Ściąganie drążka (Wyciąg) — x4 Wiosłowanie hantlami w oparciu o ławkę skośną — x4 Face pull — x4 Uginanie ramion siedząc w skosie dodatnim — x4 Uginanie ramion młotkowe — x4 Uginanie przedramion nachwytem (Sztanga) — x3 Uginanie podchwytem (przedramiona) — x3 Russian twist z ciężarem — x3 Dead bug — x3 PIATEK Wyciskanie na ławce (Hantle) — x4 Ściąganie drążka (Wyciąg) — x4 Wyciskanie nad głowę siedząc (Hantle) — x4 Wznosy ramion na boki (Hantle) — x4 Uginanie ramion (Wyciąg) — x4 (na biceps) Pompki w podporze tyłem — x4 Unoszenie prostych nóg — x3 Deska bokiem — x3 Cytuj
Veilox Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu A trenowałeś tym planem czy tylko zastanawiasz się nad zmianą ? Jaki masz aktualny plan? czy trenowałeś którymś z tych planów? Co chcesz konkretnie osiągnąć? czego nie wiesz? i jak możemy Ci pomóc? Serio zastanawiam się czy faktycznie tak ciężko ci ogarnąć z tym planem czy jaja sobie z nas robisz ? 1 Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Po prostu pytam czy jest dobry. Nie znam się na tym, więc chciałem zaczerpnąć rady od osób które się na tym znają. I tak już nim ćwiczyłem i nie robię sobie "jaj". Więcej empatii i proszę pamiętać że mózg to też mięsień który się ćwiczy. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Schnaider Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Brzoza, Plan układasz pod siebie. Ten jest dość ambitny i raczej będzie każdy blok trwał więcej niż 1h. Moim zdaniem lepiej zrobić mniej ćwiczeń, ale więcej serii (min. 5), niż dużo ćwiczeń z 3 seriami. Jakie zakładasz czasy pauzy pomiędzy ćwiczeniami? Proponuję 1 min jako pauza i do tego dobrana intensywność. 2 Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu A takie pytanie odnosi klatki. Wyciskanie na ławce (Sztanga) — x4 Wyciskanie na ławce skos dodatni (Hantle) — x4 Rozpiętki (Hantle) — x4 Maja to? To rozpietki lepiej na plaskiej czy skosie? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź