Brzozapl2003 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam, mam plan treningowy. I tutaj pytanie, co jest do poprawy, zmiany, itp.? Robiłem go sam, troche poczytalem co jest wazne itp. i troche mi AI pomogło. Ćwiczenia na brzuch lub przedramiona, robie miedzy cwiczeniami na biceps lub triceps. PONIEDZIAŁEK Wyciskanie na ławce (Sztanga) — x4 Wyciskanie na ławce skos dodatni (Hantle) — x4 Rozpiętki (Hantle) — x4 Wyciskanie nad głowę siedząc (Hantle) — x4 Wznosy ramion na boki (Hantle) — x4 Wyciskanie francuskie (Hantle) — x4 Prostowanie ramion na wyciągu — x4 Deska — x3 Unoszenie nóg w leżeniu — x3 ŚRODA Martwy ciąg (Sztanga) — x4 Ściąganie drążka (Wyciąg) — x4 Wiosłowanie hantlami w oparciu o ławkę skośną — x4 Face pull — x4 Uginanie ramion siedząc w skosie dodatnim — x4 Uginanie ramion młotkowe — x4 Uginanie przedramion nachwytem (Sztanga) — x3 Uginanie podchwytem (przedramiona) — x3 Russian twist z ciężarem — x3 Dead bug — x3 PIATEK Wyciskanie na ławce (Hantle) — x4 Ściąganie drążka (Wyciąg) — x4 Wyciskanie nad głowę siedząc (Hantle) — x4 Wznosy ramion na boki (Hantle) — x4 Uginanie ramion (Wyciąg) — x4 (na biceps) Pompki w podporze tyłem — x4 Unoszenie prostych nóg — x3 Deska bokiem — x3 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź