Skocz do zawartości

WXN Labs Yohimbine HCL opinie i efekty  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką masz opinie o suplemencie?

• Znakomity
      0
    • Dobry
      0
    • Przeciętny
      1
    • Słaby
      3
  2. 2. Ocena działania i efekty

• Redukcja tkanki tłuszczowej
      0
    • Hamowanie apetytu
      0
    • Wzrost libido
      0
    • Brak działania
      4

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

WXN Yohimbine HCL

WXN-Labs-Yohimbine-hcl-opinie-efekty.jpg

Jest to czysty chlorowodorek johimbiny, jedna z najpopularniejszych substancji wykorzystywanych w procesie redukcji tkanki tłuszczowej. Znana jest za swojego potencjału w zakresie redukcji uporczywej tkanki białej oraz właściwości afrodyzjaku.

Johimbina HCL- dla kogo?

Suplement ten skierowany jest do wszystkich osób w okresie redukcji tkanki tłuszczowej. Szczególną skuteczność może wykazywać w zakresie redukcji uporczywej tkanki tłuszczowej w przypadku otyłości brzusznej. Może być także wykorzystywany jako booster libido i afrodyzjak bezpośrednio przed planowanym zbliżeniem.

Spalacz Johimbine HCL - dawkowanie, jak stosować?

Najlepszym rozwiązaniem jest stosowanie pełnej dawki 0,2 mg na każdy kilogram masy ciała przez okres 4-6 tygodni. Stopniowo zaczynamy suplementację od mniejszej dawki, aby sprawdzić tolerancje organizmu na działanie johimbiny. Ważne aby suplement ten przyjmować z daleka od posiłków zawierających węglowodany.

WXN Johimbina HCL - gdzie kupić?

Produkt ten możemy nabyć poprzez stronę internetową producenta. Oferowany jest również na portalach aukcyjnych i działy handlowe na niektórych stronach. Poza producentem nie jest oferowany w innych sklepach.

Odpisano ponad rok temu

Miałem tą johimbinę rok temu i była OK, kupiłem dwa miesiące temu i działało przyzwoicie, efekty oczywiście takie jak w przy stosowaniu innych johimbin.

Odpisano ponad rok temu

też miałem joszke 10 mg od wxn miesiąc temu i totalna porażka, praktycznie żadnego działania. Nawet przy 2 kapsułkach nie czuć żadnej różnicy. Wcześniej miałem czystą w proszku, potem z sns i od haya labs i wszystkie klepały jak trzeba. WXN niestety mocno obniżył loty swoich produktów, zresztą nie dawno widziałem ich wpis na innym forum w którym sami sugerowali że jakąś partie ich produktów można spuścić w toalecie.

Odpisano ponad rok temu

Nie wiem czemu ludzie są zaskoczeni brakiem należytego działania czy powtarzalności, skoro sam "producent" nie wie co mu jakiś inny "producent" sypie do opakowania.

/wypowiedź samego 'producenta' na innym forum o jednym z jego produktów na którego podobnie większość osób się skarżyła/

wxn yohimbine hcl - prawdziwe opinie

Rozbrajająca szczerość... produkt można spuścić w kiblu, ale kilkaset sztuk się sprzedało %-)

p.s. żeby nie było, sam nie próbowałem, piszę to co w sieci zostało oficjalnie podane.

• Lubię to 1