cyklon04 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Czasem dietetycy mówią, że „głód jest pragnieniem w przebraniu". Często odczuwanie pragnienia i apetyt na słodycze są ze sobą powiązane. Dlatego też szklanka zimnej, lekko gazowanej wody może wyeliminować uczucie głodu i pragnienia. Jeśli regularnie pijemy między posiłkami, mamy dużą szansę, że nie dopadnie nas ochota na słodkie smaki. źródło Muscular Development Cytuj
fistora80 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dziękuję za informacje. Z napadami głodu na słodkie mam niemały problem. Od dzisiaj zaczynam pić znacznie więcej wody. Cytuj
pawel83 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Warto pamiętać, że prawidłowe nawodnienie organizmu jest także kluczem do sukcesu w trakcie treningu. Wszakże wszystkie reakcje zachodzące w naszym organizmie zachodzą w środowisku wodnym. 1 Cytuj
sosenka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu U mnie woda to podstawa zawsze zaczynam od niej dzień a po wysiłku tym bardziej. Za gazowanym nie przepadam:( Cytuj
annamichalik1990 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Fakt, odkąd zaczęłam pić 8 szklanek wody dziennie naprawdę lepiej się czuję i mam wrażenie że ubyło cm, jednak nie wiem czy jest to efekt intensywnych ćwiczeń czy może właśnie wody Cytuj
YourBoard Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Prawidłowe nawadnianie organizmu jest naprawdę kluczową kwestią każdej diety, a im więcej płynów pijemy tym oczywiście lepiej, w szczególności po intensywnym wysiłku fizycznym oraz kiedy to na zewnątrz mamy wysokie temperatury, upały. Cytuj
michall299 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dokładnie, no ale co do diety to musi ją dać nam dietetyk. Cytuj
olennnkka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu To fakt, nie róbmy nic na własną rękę bo może to zaszkodzić nam. Cytuj
basia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu piję dużo wody i wcale nie przechodzi mi ochota na słodycze zresztą uważam, ze to nic złego i że jeśli jemy słodkie rzeczy z umiarem, to nic nam się nie stanie Cytuj
Katka27 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sprawdza się, naprawdę. Odkąd piję wodę nie czuję już takiego ssania na słodkie Cytuj
Rekomendowana wypowiedź