Arielooo Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Zamierzam zakupić dwa produkty z tematu i szczerze mówiąc nie wiem jak je dawkować. Napiszę coś o sobie. Gram w piłkę, obecnie mam rękę w gipsie i od miesiąca siedzę na L4. Za 2-3 tygodnie powinienem wrócić do treningów. Już wcześniej miałem parę kg do zrzucenia, a teraz jeszcze bardziej "spuchłem" (święta, dużo czasu wolnego). Ogólnie mam do zjechania koło 7-8 kg. (waga 78kg, wzrost 175cm). Już teraz staram się ograniczać jedzenie i jeść zdrowo, ale dopiero jak wrócę do treningów zamierzam przytrzymać michę na 100% (dieta już przygotowana) + zacząć stosować OxyEFX + Target A2. Jestem pracownikiem biurowym (godziny 8-16), trening przeważnie mam koło 17-19 (zależy od dnia tygodnia, 4 treningi + mecz weekend). Budzę się koło 6:30 i od razu jem śniadanie, następne posiłki co 3h. I tutaj mam problem. Podobno Target trzeba stosować na pusty żołądek i nie jeść przed co najmniej 1h? To prawda? Czy mogę stosować na pusty żołądek + OxyEFX i od razu jeść? Myślałem o takim planie: Pobudka 6:30 i od razu 1 kap. Target + 1 kap. OxyEFX Śniadanie 6:40 Posiłek 10:00 Posiłek 13:00 Posiłek 16:00 Godz. 17:00 1 kap. Target + 1 kap. OxyEFX Trening 17:00-19:00 Posiłek praktycznie 30 minut po treningu. Godzina 23:00 białko+masło orzechowe. Do wszystkiego dokładam BCAA przed i po treningu (1g na 10kg wagi). Ogólnie myślicie, że te dwa spalacze to dobre połączenie? Dodam już trochę tego stosowałem. Chyba ze 4 różne, problemy miałem tylko po Black Bombs. Z reguły brałem to tylko na mecz, żeby mieć fajne pobudzenie. Było spoko, ale jakieś 40 minut po meczu miałem straszne zejście, uczucie jakbym był chory i miał gorączkę. Z góry dzięki za pomoc, Ariel. Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli chodzi o porcję poranną Targeta, to wystarczy odstęp 10-15 minut przed śniadaniem by kapsułka opuściła żołądek i zaczęła działać. Rozpisane dawkowanie jest bardzo sensowne. Osoby, które stosowały już wiele spalaczy i "mało co na nich działa", mogą z czasem przed treningiem (lub w dni wolne od treningu w drugiej porcji) stosować 2 kap. OxyEFX. Opcjonalnie można także jeszcze jedną kapsułkę Target A2 zastosować w godzinach południowych między posiłkami w celu maksymalizacji efektów. Ten efekt po Black Bombsie był spowodowany tym, że tamten spalacz powodował dużą eksloatację układu adrenergicznego i potem kiedy przestał działać pojawił się efekt znużenia, zmęczenia, wycięczenia. Cytuj
Arielooo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A czy OxyEFX po przebudzeniu czy lepiej po posiłku? Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Pierwszych kilka porcji w celu sprawdzenia tolerancji organizmu możemy po posiłku, natomiast potem lepiej dla działania spalacza tłuszczu stosować go przed posiłkiem. Cytuj
Arielooo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Witam ponownie. Zastanawiam się czy jeszcze nie dorzucić LECHEEK AD-3. Co myślicie? Jak to stosować? Zestaw RPG OXYEFX + LECHEEK AD-3 + TARGET A2 Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Można do takiego zestawu włączyć AD-3, bardzo dobrze wywala zatrzymaną wodę podskróną i "utwardza" sylwetkę poprzez poprawę definicji mieśni, przy okazji l-dopa w niej zawarta regeneruje układ nerwowy. AD-3 codziennie 2 kap. przed snem, Target 3x1 kap. (po przebudzeniu, między posiłkami około południa i przed treningiem lub miedzy posiłkami po południu). A burn 24 można 3x2 kap. przed głównymi posiłkami zawierajacymi węglowodany lub rozdzilić przy takich regularnych posiłkach nawet na więcej porcji przed posiłkowych np. 1+1+2+2 lub 1+1+1+1+2. Cytuj
jaskolka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam. Jestem w połowie opakowania OXY EFX, 1x rano, 2x przed treningiem wieczorem, ok 17 .Po 3 tygodniach 3 kg mniej ale na udach okropny cellulit i tłuszcz. Z brzucha ładnie oponka zeszła. Czy mogę kontynuowac kolejne opakowanie oxy i dorzucic jeszcze TARGET A2? pozdrawiam Aga Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli oxyefx nie pobudza Cie za mocno to target a2 możesz włączyć do suplementacji lub po jego zakończeniu. Oczywiście zacznij od stosowania z posiłkamiw celu sprawdzenia tolerancji organizmu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź