dawidT_T Added more than year ago Share Added more than year ago T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin10 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Jeśli trenujesz w domu, nie musisz płacić za diety czy profesjonalne porady, masz w necie dużo ciekawych stron czy for gdzie możesz uzyskać porady. jest to dobry sposób na rozpoczęcie treningów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek83 Replied more than year ago Share Replied more than year ago U mnie ciężko z motywacją. Ćwiczę ok trzy tygodnie a później mi się już nie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel83 Replied more than year ago Share Replied more than year ago A co chcesz osiągnąć tym treningiem? Mamy wróżyć z fusów? Jak mozna Ci zaproponować konkretną formę treningu skoro nie piszesz jaki masz cel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate5 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Ja zaczynałem z podstawowymi ćwiczeniami, później siłka te sprawy Więc może coś pomogłem, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilka2222 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Czasami te informacje z neta to czysty misz-masz... Trzeba wiedzieć, jak wybrać odpowiedni rodzaj treningu, żeby efekty były widoczne i stałe. Bo jeśli tego nie zrobimy, to dopadnie nasz tylko zniechęcenie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeptofvoltron Replied more than year ago Share Replied more than year ago U mnie ciężko z motywacją. Ćwiczę ok trzy tygodnie a później mi się już nie chce dużo o motywacji masz na blogu best body...strona w sam raz dla początkujących. Maja tez wyzwania dzięki którym łatwiej nabrać nawyku regularnych ćwiczeń. Gorąco polecam!, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribro Replied more than year ago Share Replied more than year ago Trenowanie w domu to super sprawa ja jednak zdecydowanie bardziej lubię wyjść na siłownię i dawać z siebie wszystko. Teraz też myślałam o pójściu na taki kurs. Fajna sprawa jednak chciałabym wiedzieć jak taki kurs wyglada był ktoś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marimos Posted March 6 Share Posted March 6 Ja tam zawsze preferuje pobiegać. Nic nie kosztuje, a męczy jak diabli. Jeszcze lubię czasem skoczyć do takiej siłowni w parku co mamy i trochę poćwiczyć. Nie daje jakiegoś niesamowitego wycisku, ale dobre do regularnego odwiedzenia. Dodatkowo ostatnio postawili mi też plac do kalisteniki i nawet kilku lekkoatletów z klubu w moim mieście tam sobie ćwiczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź