Martin10 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli trenujesz w domu, nie musisz płacić za diety czy profesjonalne porady, masz w necie dużo ciekawych stron czy for gdzie możesz uzyskać porady. jest to dobry sposób na rozpoczęcie treningów. Cytuj
Janek83 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu U mnie ciężko z motywacją. Ćwiczę ok trzy tygodnie a później mi się już nie chce Cytuj
pawel83 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A co chcesz osiągnąć tym treningiem? Mamy wróżyć z fusów? Jak mozna Ci zaproponować konkretną formę treningu skoro nie piszesz jaki masz cel? Cytuj
hate5 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja zaczynałem z podstawowymi ćwiczeniami, później siłka te sprawy Więc może coś pomogłem, Cytuj
Kamilka2222 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Czasami te informacje z neta to czysty misz-masz... Trzeba wiedzieć, jak wybrać odpowiedni rodzaj treningu, żeby efekty były widoczne i stałe. Bo jeśli tego nie zrobimy, to dopadnie nasz tylko zniechęcenie... Cytuj
Adeptofvoltron Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu U mnie ciężko z motywacją. Ćwiczę ok trzy tygodnie a później mi się już nie chce dużo o motywacji masz na blogu best body...strona w sam raz dla początkujących. Maja tez wyzwania dzięki którym łatwiej nabrać nawyku regularnych ćwiczeń. Gorąco polecam!, Cytuj
Ribro Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Trenowanie w domu to super sprawa ja jednak zdecydowanie bardziej lubię wyjść na siłownię i dawać z siebie wszystko. Teraz też myślałam o pójściu na taki kurs. Fajna sprawa jednak chciałabym wiedzieć jak taki kurs wyglada był ktoś ? Cytuj
Marimos Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja tam zawsze preferuje pobiegać. Nic nie kosztuje, a męczy jak diabli. Jeszcze lubię czasem skoczyć do takiej siłowni w parku co mamy i trochę poćwiczyć. Nie daje jakiegoś niesamowitego wycisku, ale dobre do regularnego odwiedzenia. Dodatkowo ostatnio postawili mi też plac do kalisteniki i nawet kilku lekkoatletów z klubu w moim mieście tam sobie ćwiczy. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź