Karina Added more than year ago Share Added more than year ago Na rynku pojawił się kolejny nowy "hit" na odchudzanie o nazwie Green Magma z nieznanej firmy. Stosował go ktoś i może sie wypowiedzieć co do jego skuteczności? Macie jakieś opinie nie spreparowane przez producenta? Z tego co wiem w składzie jest kilka witaminek i młody jęczmień stanowiący główny składnik. Co o nim sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold78 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Młody jęczmień to niestety kolejny pic na wodę. Nie istnieje żadne badanie potwierdzające jakiekolwiek jego działanie w zakresie spalania tłuszczu, a jedyne właściwości jakie posiada to niewielka zawartość mikroelementów jakie znajdziesz w szklance wody mineralnej. Jeśli faktycznie szukasz czegoś sprawdzonego i skutecznego na spalanie tłuszczu zapoznaj się z poniższym tematem. Tam masz wszystko opisane jeśli chodzi o spalanie tłuszczu, wytłumaczone, oparte na badaniach i wiarygodnych opiniach. http://forum-sportowe.pl/topic/4-najlepsze-spalacze-t%C5%82uszczu-ranking/ Gdybym od siebie miał coś polecić w podobnej kwocie jak Green Magma lecz o znacznie większej skuteczności to byłby to poczytaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mis Replied more than year ago Share Replied more than year ago Nie ma nawet co porównywać, Ground Zero to rasowy spalacz tłuszczu, a ten młody jęczmień to kolejny hit promowany przez firmę krzak. Było już o tym w telewizji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_hoim Replied more than year ago Share Replied more than year ago młody jęczmień jedynie jaką korzyść przynosi to wyczyszczenie portfela niestety jeśli ktoś szuka czegoś pro zdrowotnego (a raczej Green Magma dla tych celów nie kupujemy) to lepiej wybrać zieloną herbatę jak szukamy reduktora tłuszczu to nie tędy droga na pewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina89 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Stosowałam Green Magmę i moja opinia jest jednoznacznie negatywna. Że działania odchudzajacego nie będzie to widziałam doskonale, ale liczyłam na poprawę samopoczucia czy ogólnie zdrowia. Nic z tych rzeczy, samopoczucie jak było kiepskie tak jest nadal, niedobory minerałów jak były tak nadal są i problemy z jelitami także pozostały. 0/10 moja ocena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker12 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Co raz więcej pojawia się różnych specyfików z zastosowanie green magma jako głównego składnika i coraz więcej negatywnych opinii ludzi którzy to stosowali. Oczywiście brak efektów i kasa wyrzucona w błoto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemas12 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Green magma ma swoich zwolennikow i przeciwników jak każdy produkt który jest teraz sprzedawany, problem tylko w tym że zwolennicy to spreparowane opinie tak samo jak w przypadku trizer czy bellator, a negatywne opinie to te których jeszcze nie zdążono usunąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naiwna Replied more than year ago Share Replied more than year ago Dałam się nabrać, najbardziej schudła mi kieszeń, bo z kilogramów ani jeden nie zleciał. Nie dajcie się nabrać naciągaczom!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benekx Replied more than year ago Share Replied more than year ago Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KR33P Replied more than year ago Share Replied more than year ago 2 godziny temu, Benekx napisał: Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji. Fajna reklama Benek Lepsze tabletki odchudzające? Lepsze od czego? Chyba działają? Gdzie wyczytałeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna Victoria Replied more than year ago Share Replied more than year ago Gdyby kogoś interesowało przesyłam decyzję Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta w sprawie Green Magma i oszustw jakich dopuścili się producent i dystrybutorzy tych tabletek. Decyzja_nr_RBG_-_5-2018.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź