Karina Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Na rynku pojawił się kolejny nowy "hit" na odchudzanie o nazwie Green Magma z nieznanej firmy. Stosował go ktoś i może sie wypowiedzieć co do jego skuteczności? Macie jakieś opinie nie spreparowane przez producenta? Z tego co wiem w składzie jest kilka witaminek i młody jęczmień stanowiący główny składnik. Co o nim sądzicie? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Młody jęczmień to niestety kolejny pic na wodę. Nie istnieje żadne badanie potwierdzające jakiekolwiek jego działanie w zakresie spalania tłuszczu, a jedyne właściwości jakie posiada to niewielka zawartość mikroelementów jakie znajdziesz w szklance wody mineralnej. Jeśli faktycznie szukasz czegoś sprawdzonego i skutecznego na spalanie tłuszczu zapoznaj się z poniższym tematem. Tam masz wszystko opisane jeśli chodzi o spalanie tłuszczu, wytłumaczone, oparte na badaniach i wiarygodnych opiniach. http://forum-sportowe.pl/topic/4-najlepsze-spalacze-t%C5%82uszczu-ranking/ Gdybym od siebie miał coś polecić w podobnej kwocie jak Green Magma lecz o znacznie większej skuteczności to byłby to poczytaj Cytuj
Mis Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie ma nawet co porównywać, Ground Zero to rasowy spalacz tłuszczu, a ten młody jęczmień to kolejny hit promowany przez firmę krzak. Było już o tym w telewizji. Cytuj
adrian_hoim Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu młody jęczmień jedynie jaką korzyść przynosi to wyczyszczenie portfela niestety jeśli ktoś szuka czegoś pro zdrowotnego (a raczej Green Magma dla tych celów nie kupujemy) to lepiej wybrać zieloną herbatę jak szukamy reduktora tłuszczu to nie tędy droga na pewno Cytuj
Marina89 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Stosowałam Green Magmę i moja opinia jest jednoznacznie negatywna. Że działania odchudzajacego nie będzie to widziałam doskonale, ale liczyłam na poprawę samopoczucia czy ogólnie zdrowia. Nic z tych rzeczy, samopoczucie jak było kiepskie tak jest nadal, niedobory minerałów jak były tak nadal są i problemy z jelitami także pozostały. 0/10 moja ocena. Cytuj
joker12 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Co raz więcej pojawia się różnych specyfików z zastosowanie green magma jako głównego składnika i coraz więcej negatywnych opinii ludzi którzy to stosowali. Oczywiście brak efektów i kasa wyrzucona w błoto. Cytuj
przemas12 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Green magma ma swoich zwolennikow i przeciwników jak każdy produkt który jest teraz sprzedawany, problem tylko w tym że zwolennicy to spreparowane opinie tak samo jak w przypadku trizer czy bellator, a negatywne opinie to te których jeszcze nie zdążono usunąć Cytuj
naiwna Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dałam się nabrać, najbardziej schudła mi kieszeń, bo z kilogramów ani jeden nie zleciał. Nie dajcie się nabrać naciągaczom!!!! 1 Cytuj
Benekx Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji. Cytuj
KR33P Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 2 godziny temu, Benekx napisał: Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji. Fajna reklama Benek Lepsze tabletki odchudzające? Lepsze od czego? Chyba działają? Gdzie wyczytałeś? 1 Cytuj
Anna Victoria Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Gdyby kogoś interesowało przesyłam decyzję Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta w sprawie Green Magma i oszustw jakich dopuścili się producent i dystrybutorzy tych tabletek. Decyzja_nr_RBG_-_5-2018.pdf Cytuj
Rekomendowana wypowiedź