Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Na rynku pojawił się kolejny nowy "hit" na odchudzanie o nazwie Green Magma z nieznanej firmy. Stosował go ktoś i może sie wypowiedzieć co do jego skuteczności? Macie jakieś opinie nie spreparowane przez producenta?

Z tego co wiem w składzie jest kilka witaminek i młody jęczmień  stanowiący główny składnik. Co o nim sądzicie?

Odpisano ponad rok temu

Młody jęczmień to niestety kolejny pic na wodę. Nie istnieje żadne badanie potwierdzające jakiekolwiek jego działanie w zakresie spalania tłuszczu, a jedyne właściwości jakie posiada to niewielka zawartość mikroelementów jakie znajdziesz w szklance wody mineralnej.

Jeśli faktycznie szukasz czegoś sprawdzonego i skutecznego na spalanie tłuszczu zapoznaj się z poniższym tematem. Tam masz wszystko opisane jeśli chodzi o spalanie tłuszczu, wytłumaczone, oparte na badaniach i wiarygodnych opiniach.

http://forum-sportowe.pl/topic/4-najlepsze-spalacze-t%C5%82uszczu-ranking/

Gdybym od siebie miał coś polecić w podobnej kwocie jak Green Magma lecz o znacznie większej skuteczności to byłby to poczytaj 

Odpisano ponad rok temu

Nie ma nawet co porównywać, Ground Zero to rasowy spalacz tłuszczu, a ten młody jęczmień to kolejny hit promowany przez firmę krzak. Było już o tym w telewizji.

Odpisano ponad rok temu

młody jęczmień jedynie jaką korzyść przynosi to wyczyszczenie portfela niestety

jeśli ktoś szuka czegoś pro zdrowotnego (a raczej Green Magma dla tych celów nie kupujemy) to lepiej wybrać zieloną herbatę

jak szukamy reduktora tłuszczu to nie tędy droga na pewno

• 11 miesięcy temu...
Odpisano ponad rok temu

Stosowałam Green Magmę i moja opinia jest jednoznacznie negatywna.

Że działania odchudzajacego nie będzie to widziałam doskonale, ale liczyłam na poprawę samopoczucia czy ogólnie zdrowia.

Nic z tych rzeczy, samopoczucie jak było kiepskie tak jest nadal, niedobory minerałów jak były tak nadal są i problemy z jelitami także pozostały.

0/10 moja ocena.

• 10 miesięcy temu...
Odpisano ponad rok temu

Co raz więcej pojawia się różnych specyfików z zastosowanie green magma jako głównego składnika i coraz więcej negatywnych opinii ludzi którzy to stosowali. Oczywiście brak efektów i kasa wyrzucona w błoto.

• 2 miesiące temu...
Odpisano ponad rok temu

Green magma ma swoich zwolennikow i przeciwników jak każdy produkt który jest teraz sprzedawany, problem tylko w tym że zwolennicy to spreparowane opinie tak samo jak w przypadku trizer czy bellator, a negatywne opinie to te których jeszcze nie zdążono usunąć :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Odpisano ponad rok temu

Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji.

Odpisano ponad rok temu
2 godziny temu, Benekx napisał:

Moim osobistym zdaniem, to są lepsze tabletki odchudzające, ale te też chyba działają z tego co wyczytałem, bo sam szukałem jako, że chcę schudnąć do wakacji.

Fajna reklama Benek :rolleyes:
Lepsze tabletki odchudzające? Lepsze od czego? Chyba działają? Gdzie wyczytałeś?

• Lubię to 1
  • 1 rok później...