Bartek_001 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Siemka wszystkim, co prawda może wydać się Wam to smieszne ale wgl nie mam pojęcia co to jest yoga na czym polega i co daje Moja dziewczyna ostatnie bardz mnie męczy zebysmy razem zaczeli uprawiać yogę, nie wie ze nie wiem co to ja ciagle mowie i przekładam zebysmy pogadali o tym innym razem. No ale ile mozna, ona zaczyna sie juz denerwowac. Czy ktos moze wytlumaczyc mi to na chłopski rozum ? Nie chce czytac w internecie dlugich artykułów bo są bez sensowne xd Ktoś ? coś ? Z góry dziękuję bardzo ;> Cytuj
Best Body Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W skrócie to medytacja połączona z rozciąganiem, jedyny efekt jaki może przynieść to zwiększenie spokoju psychicznego. Jak kogoś to interesuje to można spróbować, choć są lepsze metody na poprawę komfortu psychicznego. Jeśli celem jest poprawa sylwetki to mija się z celem. Cytuj
KamilaJA Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć, jestem nowa na forum i szukam fajnej i kompetentnej instruktorki jogi w Warszawie, ktoś coś? Oczywiście dla początkujących :) Cytuj
cogito93 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć! KamilaJA - mogę Ci polecić dwie miejscówki - Dom Kultury KADR na Mokotowie, gdzie zajęcia z jogi są prowadzone raz w tygodniu, w naprawdę fajnej atmosferze oraz drugi ośrodek - bardziej uduchowiony - KDC na ulicy Jana Nowaka Jeziorańskiego. Ja oprócz uczęszczania na jogę staram się ćwiczyć też samodzielnie, w domu lub ogrodzie. Ostatnio nauczycielka jogi - Ania, poleciła mi trickboard - to taka deska z wałkiem, na której się balansuje i trzeba równo stać. Ćwiczy mięśnie głębokie i koncentrację, więc tak jak joga poniekąd ;) Polecam na początek spróbować taki balance board, ale joga też super! :) Cytuj
CelestynPB Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Gimnastyka+medytacja. Na chłopski rozum. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź