Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Odpisano ponad rok temu

Na papierze lepsze Iso WHey Zero, ale ja bym białek z tej firmy nie tykał, niedawno w necie krążyły wyniki badań według rzekomo producent oszukuje na składzie, lepiej wybrać jakieś białka z pewniejszych firm typu Amix, Scitec, Olimp czy Ultimate.

• 3 tygodnie później...
Odpisano ponad rok temu

Z izolatów stosowałem 100% Whey Isolate wcześniej wymienionego Scitec'a i na prawdę nie tylko pyszne białko, ale składem tez super. Zero tłuszczu i węgli, natomiast w smaku niebo, aż przyjemnie było pić:) Jeśli masz kasę, to celuj w te firmy co kolega wyżej wymienił. Izolat zawsze jest w cenie i moim zdaniem to odżywka w którą na prawdę warto zainwestować. Świetnie po treningu się spisuje;)

• Popieram 1
  • 1 rok później...
Odpisano ponad rok temu

Białek SFD (Allnutrition, SFD) unikaj, bo oni znani są z oszustw (afera sojowa, abnexen, itd.). Do białek wołowych nie jestem przekonany ze względu na smak i profil aminokwasowy, a hydrolizaty koncentratu są droższe od izolatów, a mają gorsze parametry. Z tych co podałeś najlepsze są Amix Isoprime CFM i Trec Isolate (minimalnie gorsze parametry. Natomiast najlepszy stosunek ceny do składu moim zdaniem ma Whey Pure Fusion.

Odpisano ponad rok temu

Ja bym wybrał bezsmakowy izolat z 7Nutrition, czyli to z pierwszego zdjęcia, jeśli cenisz jak największą naturalność, można dodać np. kakao dla smaku. Jeśli smak jest istotny to IsoPrime.