kwiatuszek Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu witam, proszę o pomoc, robię ćwiczenia na brzuch i abs - mel b. zauważyłam że z jednej strony albo wcięcie jest głębsze albo to boczek większy. szczerze mówiąc jestem po prostu krzywa. chciałabym się dowiedzieć jak to wyrównać, czy wystarczy cwiczyć na jedną stronę trochę więcej? pozdrawiam, PS; W razie czego dorzucę zdjęcie Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jest to normalne (niestety) i większość, zdecydowana, ludzi nie ma proporcjonlanych mięśni brzucha, czasami są tak "krzywe" i nieproporocjonalne że lepiej ich nie odsłaniać, trening czy jego zmiana w niczym niestety nie pomoże bo to jest niestety w genach, ew. przebytych urazach jak przepuklina. Cytuj
kwiatuszek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu dzięki za odpowiedź u mnie to nie są mięśnie, a jedynie tłuszcz bo mam jeszcze trochę do zrzucenia. zauważyłam że z jednej strony mam płasko (biodra, boczek), a z drugiej boczek mocno wystaje. zastanawiałam się czy nie zacząć ćwiczyć na jedną stronę więcej, np na jedną 10 powtórzeń a na drugą 15. tylko powiem szczerze że nie wiem które ćwiczenia wpływają na konkretne partie (np akurat na ten boczek ) i nie chciałabym pogłębić problemu Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu nic to nie da niestety bo organizm spala tłuszcz z brzucha nie pod wpływem ćwiczeń brzuszków, tym tylko rozbudowujesz miesnie brzucha, a pod wpływem ujemnego bilansu kalorycznego i treningu tlenowego Cytuj
kwiatuszek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu ok dziękuje za odpowiedź, nie jestem pocieszona, jakoś muszę z tym żyć Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu niestety, tutaj jedynie plastyka brzucha by pomogła Cytuj
kwiatuszek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu plastyka odpada. dziwi mnie jedynie to że zwykle byłam "równa", przed ciążą byłam szczupła i równo się wszystko odkładało, jak po ciąży byłam bardzo zapuszczona tłuszczem to wtedy też wszystko równie, tylko teraz odkąd zaczęłam ćwiczyć jest krzywo Cytuj
Patana Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A ja bym poleciła lipolize iniekcyjna na ten jeden bok. Bez noża, bezpiecznie i nie w kosmicznej, nieosiągalnej cenie. Cytuj
TomGarrr Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Genetyki nie zmienisz, staraj się tak ćwiczyć, żeby uwidocznić to co masz w sobie najlepsze i żebyś była przy tym szczęśliwa Cytuj
DawidM Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu jak masz ochotę, to poczytaj o dysproporcjach w naszym ciele p.s. "jestem po prostu krzywa" rozwaliło system ;p Cytuj
Rekomendowana wypowiedź