Best Body Added more than year ago Share Added more than year ago Burn & Shape - to skuteczny sposób na pozbycie się zbędnej tkanki tłuszczowej oraz wzrost energii mentalnej. Oparty jesto o wyselekcjonowane składniki o wysokim potencjale termogenicznym i lipolitycznym. Innowacyjna skuteczna formuła Udowodniona naukowo skuteczność zastosowanych składników Kompleks termogeniczny zostawiający bez szans Twój tłuszcz Szybki i trwały efekt Jeden z najlepszych spalaczy w tym zakresie cenowym Aktywuje lipolizę i wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej. Poprawia przemiany metaboliczne. Iron Horse Burn & Shape jest preparatem wspomagającym redukcję nadmiernej ilości tkanki tłuszczowej, przeznaczonym zarówno dla osób uprawiających sport jak i dla osób sportu nie uprawiających, którym zależy na zachowaniu szczupłej sylwetki i dobrego samopoczucia. IHS Burn Shape stanowi kompleks aż 12 działających synergistycznie substancji czynnych. Projektanci suplementu położyli nacisk na wywołanie silnego efektu podniesienia termogenezy wysiłkowej, a także pobudzenia energii mentalnej, która zazwyczaj spada na niskokalorycznych dietach redukcyjnych (ze względu na słabsze wydzielanie dopaminy i serotoniny). Na wzrost termogenezy wpływają takie substancje, jak ketony malinowe, pieprz kajeński (Cayenne) oraz ekstrakt z Green Tea (95% polifenoli). Ketony malinowe ponadto stymulują rozpad trójglicerydów (wzrost noradrenaliny), stymulują przemianę materii i zapobiegają gromadzeniu się tłuszczu brzusznego i podskórnego. Składniki zapewniające wzrost energii mentalnej to N-Acetyl-L-Tyrozyna, N-Acetyl-L-Karnityna, fosfatydylocholina, ekstrakt z korzenia Żeń-Szenia (30%ginsenozydów) oraz Tiamina. źródło: www.bestbody.com.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania239 Replied more than year ago Share Replied more than year ago Czy ktoś już go stosował? ?? Jakie efekty? ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
girsza1789 Replied more than year ago Share Replied more than year ago To był mój pierwszy spalacz jaki stosowałam. Jadłam tak jak przed tym nim go stosowałam i aktywność także była taka sama, efektów niestety żadnych, także bardzo przeciętny. Pobudzenie jak po słabej kawie. Przykładowo do Clinical Burn, który jest w podobnej cenie nawet się nie umywa moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź