Brzozapl2003 Napisano 18 Czerwca Napisano 18 Czerwca Jakie ćwiczenie jest dobre na dolną część klatki? Posiadam siłownię domową i do dyspozycji mam hantle ławkę i pojedynczy wyciąg. Nie mam poręczy do dipów A w planie mam już wyciskanie hantli na płaskiej, skosie i rozpietki na płaskiej oraz pompki na podwyższeniu ale czuję że nie dają mi dużo Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 19 Czerwca Autor Napisano 19 Czerwca Polecasz jakiś? czym się kierować w wyborze? Cytuj
Schnaider Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca Ja kupiłem sobie jak niżej w Media Expert i robi robotę Poręcz wielofunkcyjna GORILLA SPORTS 2474 2 Cytuj
SportowyTypżycia Napisano wczoraj o 09:42 Napisano wczoraj o 09:42 Jeśli masz ławkę i hantle to możesz wykonać pełen trening klatki. Rozpiętki oraz wyciskanie hantli przy różnych ustawieniach ławki zapewnie ci możliwość przetrenowania klatki tak jak chcesz 1 Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Mam rozpietki na plaskiej, wyciskanie na plaskiej i dodatniej Cytuj
Rekomendowana wypowiedź