Brzozapl2003 Napisano 18 Czerwca Napisano 18 Czerwca Jakie ćwiczenie jest dobre na dolną część klatki? Posiadam siłownię domową i do dyspozycji mam hantle ławkę i pojedynczy wyciąg. Nie mam poręczy do dipów A w planie mam już wyciskanie hantli na płaskiej, skosie i rozpietki na płaskiej oraz pompki na podwyższeniu ale czuję że nie dają mi dużo Cytuj
Brzozapl2003 Napisano Piątek o 18:17 Autor Napisano Piątek o 18:17 Polecasz jakiś? czym się kierować w wyborze? Cytuj
Schnaider Napisano Sobota o 18:40 Napisano Sobota o 18:40 Ja kupiłem sobie jak niżej w Media Expert i robi robotę Poręcz wielofunkcyjna GORILLA SPORTS 2474 2 Cytuj
SportowyTypżycia Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jeśli masz ławkę i hantle to możesz wykonać pełen trening klatki. Rozpiętki oraz wyciskanie hantli przy różnych ustawieniach ławki zapewnie ci możliwość przetrenowania klatki tak jak chcesz Cytuj
Rekomendowana wypowiedź