Brzozapl2003 Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 (edytowane) Witam, zostało mi trochę kreatyny smakowej i bezsmakowej i czy mogę je wrzucić w jedno pudełko, żeby się zmieszały ze sobą? Chodzi mi tu o to żeby bezsmakowa miała posmak tamtej Edytowane 5 Listopada 2025 przez Brzozapl2003 Cytuj
Schnaider Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Bez problemu. Tak jak możesz zmieszać cukier biały z trzcinowym ? 1 1 Cytuj
Paweł 149 Napisano 6 Listopada 2025 Napisano 6 Listopada 2025 Dokładnie kreatyna z kreatyna się nie pogryzie... Ja np mam smakowe BCAA, a kręte bezsmakowa to mieszam i piję ? 1 1 Cytuj
JACEK KOKSIK Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia ja zmieszałem man clout z monohydratem creapure i jest petarda Cytuj
Paweł 149 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Zwykły monohydrat jest najlepiej przebadaną kreatyna... Cytuj
szpaleta Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 17 godzin temu, mkondradski napisał: jaka najlepsza kreatynke polecacie Ja używam "Trec Creatine Monohydrate 500 g 99,99% " SKŁADNIKI: 99,99 % monohydrat kreatyny, 0,01 % witamina B6 Kreatyna mikronizowana - sprawia, że lepiej się rozpuszcza i wchłania w organizmie Cytuj
Rekomendowana wypowiedź