Schnaider Napisano 22 Lipca 2024 Napisano 22 Lipca 2024 Galeria Mistrzów, to również piękne motywujące cytaty Cytuj
szpaleta Napisano 7 Sierpnia 2024 Napisano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Siema, @Schnaider fajny pomysł podrzuciłeś, z przyjemnością dokładam kilka wybranych motywatorów i zachęcam wszystkich aby wrzucali swoje ulubione przekazy, myśli, lub własne spostrzeżenia które w cięższych momentach potrafią sprawić że staje się lżej. Cytat „Musisz wierzyć w siebie wtedy, gdy nikt inny w Ciebie nie wierzy. To czyni Cię wygranym już na początku.” Venus Williams Cytat „Nie ma nic złego w świętowaniu sukcesu, ale ważniejsze jest wyciągnięcie nauki z porażki.” Bill Gates Cytat „Porażka to stan umysłu. Nikt nie jest pokonany dopóty, dopóki nie uzna porażki za fakt.” Bruce Lee Cytat „Przegrałeś? Nie użalaj się nad sobą, a bierz się do roboty.” Paulo Miyao Cytat „Im trudniejsze zwycięstwo, tym większe szczęście wygranej” Pele Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez szpaleta 1 1 Cytuj
szpaleta Napisano 13 Września 2024 Napisano 13 Września 2024 Cytat Siła to nie tylko mięśnie. To także determinacja, upór i zdolność do wstania po każdym upadku 2 1 Cytuj
Schnaider Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Napisano 29 Grudnia 2024 Cytat Wszystko mi wolno, ale nie wszystko przynosi pożytek. Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie pozwolę przejąć nad sobą kontroli. BIBLIA (1 Koryntian 6:12) 2 1 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź