krycha12 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Hej, potrzebuję pomocy z tym czy masować dalej czy redukcja? Jestem typowym przykładem sylwetki skinny fat. Jestem na masie od końca lutego gdzie z 85kg przytyłem do około 92kg. I teraz co robić dalej, masa dalej czy pora na redukcję? Co radzicie? Obecnie: 196cm, 92kg Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli jesteś na masie, to musisz równolegle ćwiczyć, żeby formować mięśnie i nabierać siły, bo inaczej organizm odkłada tłuszcz. Zatem jeśli masa lub równowaga, to połączona z ćwiczeniami. Przy ćwiczeniach z ciężarami musisz być ostrożny, ponieważ widoczna jest wada postawy (skolioza). Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Polecam minimalny deficyt dużą ilość białka i cały czas progresja z treningiem. Patrząc po sylwetce to jesteś początkującym więc duża szansa na rekompozycję 💪💪💪 Cytuj
szpaleta Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Powiedz coś o swoich treningach, bo można wywnioskować że tutaj tkwi problem. Jeśli nie angażujesz się regularnie w aktywność fizyczną, może to przyczyniać się do gromadzenia tkanki tłuszczowej. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź