Kamilosek Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam jestem nowy na forum mam pytanie tylko proszę się nie śmiać . Od ponad roku około 3 godziny dziennie przenoszę skrzynki z piwem 1=20kg pytanie moje jest takie dlaczego takie ćwiczenie nie wpływa dobrze na moją sylwetkę chodzi mi o klatkę piersiową mięśnia są widoczne ale tak jak by za nisko . Proszę o odpowiedź dziękuję Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Bo zależy jak przenosisz tę skrzynkę i które mięśnie pracują. Klatkę piersiową robi się najlepiej wyciskaniem sztangi na ławeczce poziomej, bo chodzi o pobudzenie tych mięśni do pracy, a to do noszenia skrzynek ma się nijak. Na 20 kg skrzynkach możesz co najwyżej poćwiczyć martwy ciąg Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Proste rozwiązanie. Zacznij trenować. Ludzie chodzą całe życie ale nie są wybitnymi chodziarzami. Aby rozwijać ciało potrzebujesz spełnić kilka warunków : progresja treningową czyli dokładanie ciężaru lub objętości w powtórzeniach. Ilość serię wykonywanych na dany mięsień Odpowiednią ilość kalorii które sporzywasz i czas jaki poświęcasz na te ćwiczenia Wtedy można mówić o wzroście mięśni. Ważny czynnikiem też jest to jak to robisz. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź