Ganczi Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam szukam porady co do treningów, wcześniej ćwiczyłem Ale miałem przerwę. Chciałbym wrócić do ćwiczeń tylko kiedy trenować i jak? Mam wolne aby poniedziałek, wtorek i środę, potem jestem w trasie . Co sądzicie? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Lepszą opcją byłyby zapewne treningi rozłożone w ciągu tygodnia niż 3 dni pod rząd, natomiast jeśli nie masz takiej możliwości to taki system będzie oczywiście lepszy niż żaden. Moim zdaniem fajnym rozwiązaniem w Twoim przypadku byłby system Push/Pull/Legs o ile oczywiście miałeś na myśli trening siłowy. Na początek załap ponownie dobre nawyki techniczne i stosuj stosunkowo nie duże obciążenia przy większej ilości ruchów, z czasem możesz zacząć wprowadzać np. jedno ćwiczenie bazowe które będziesz mógł wykonywać z dużym ciężarem. Najważniejsza jest oczywiście konsekwencja oraz regularność. Cytuj
Ganczi Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu No wlasnie nie dam rady inaczej. I wlasnie tak chcę wrocic do treningu siłowego. Narazie robię lekkie obwody żeby trochę porozgrzewac mięśnie. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź