Szajbi Napisano ponad rok temu Udostępnij Napisano ponad rok temu Witam, właśnie kończę Animala i BCAA Xtra od Activlaba, muszę uzupełnić zapasy I tutaj pojawia się parę pytań bo chyba zmienię Animala że względów finansowych tak to serdecznie polecam, Jeśli chodzi od mnie to na siłowni uczęszczam od 2 lat, aktualnie chodzę 5x w tygodniu. Mam takie plany z tego co wyczytałem: -Witaminy zmienię na Olimpa Multiple Sport + do tego zamierzałem Mega Mineral Pack od Treca (Ale właśnie nie wiem czy nie będzie przesada bo w Olimpię w sumie też jest sporo minerałów) -Jeśli chodzi o BCAA to myślałem teraz o czymś z glutamina i tauryna i chyba SFD ma godne polecenia ? -Dalej D3+K2 z Treca ( Ale czy ta witamina D w Olimpię nie wystarczy ) -Omega - 3 warto ? -Jest coś jeszcze co warto żebym brał ? Ż góry wszystkim za zaangażowanie i odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteindian Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Nie znam tych multiwitamin, dla mnie starta pieniędzy an multiwitaminy powinieneś wiedzieć. BCAA, nie wiem skąd masz informacje że to w ogóle pomaga? D3+K2 masz spożywac z wit. A i najlepie przy poiłku tłuszczowym. Omega-3 - warto ale musisz dobrze znac ile masz % frakcji innych tłuszczy w diecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TestoMonster Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Co do witaminy to ok. Bcaa ja bym brał czyste i najlepiej w prochu. D3+K2 to ja stosuję Health Vita-Min (scitec) bo oprócz tych dwóch ma też magnez, 1 opakowanie starcza na miesiąc. Omega 3 zawsze i wszędzie warto! A jeśli chodzi o Animala, to nie wiem co w zamian Ci polecic, bo nie wiem co Ty Animala brałes..... czy kreatynę czy coś innego. A dodatkowo nie zaszkodzi cynk na pewno, A co do reszty to już zależy w jakim celu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteindian Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Ile tabletek Scitek D3+k2 bierzesz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziki2000 Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Testomonster, nie da się ukryć, że pracujesz dla Scitec'a, ale może postaraj się choć w co drugim poście nie reklamować na siłę produktów tej firmy Ma sporo dobrych supli, ale D3 w dawce 400IU, gdzie na rynku np. Now ma 10000IU jest lekkim nieporozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteindian Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Now to chyba wycofano, jak wynika z podlinkowanego youtube powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu Filmiku nie oglądałem, ale cały czas w produkcji https://www.nowfoods.com/supplements/vitamin-d-3-10000-iu-softgels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteindian Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu 10.000IU na rynku polskim już nie - z tego wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasmine Nastazja Odpisano ponad rok temu Udostępnij Odpisano ponad rok temu BCAA jest fajne z Allnutrition i Fitwhey. Mają podobny skład 5000 mg BCAA, 2000 glutaminy i 2000 tauryny. Cena też podobna 45- 48 zł. Także wyboru nie narzucam żeby nie było że promuję Allnutrition ? . Na zachętę powiem tylko że mają większy wybór smaków. Ja osobiście stosuję glutamine z dodatkiem tauryny, ale bez BCAA i powiem że naprawdę warto jeśli komuś zależy na regeneracji. No i jak ktoś wcześniej wspomniał omega 3 jak najbardziej warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź