legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam! Kończe właśnie opakowanie stimerexa w połaczeniu z targetem i ad-3. Odczucia i efekty ok.duzo tłuszczu nie ma został wiadomo najbardziej uporczywy- dół brzucha okolice klatki.Zastanawiam sie jednak czy nie zmienic czegos i zakupic np.lipodrene, pozostale suple chce dalej stosowac w zestawie. Co sadzicie co lepiej sie sprawdzi? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Lipodrene w wersji Hardcore (czarne tabsy) to bardzo dobry spalacz, porównywalny ze Stimerexem. Lipodrene w żółtych tabsach czy wersja ES to kicha obecnie. 1 Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja bym w takiej sytuacji wybrał Ground Zero (ma więcej składników aktywnych zarówno w stosunku do Lipodrene Hardcore jak i Stimerex Hardcore) i zamiast AD-3, które obecnie nie ma już kultowego Arimistane w składzie, wybrał Erase Fast, które jest klonem starego dobrego AD-3. Koleżanka stosowała najpierw Lipodrene, a potem właśnie Ground Zero i twierdzi, że GZ znacznie lepszy, nie dopytywałem czy chodziło jej ogólnie o spalanie tłuszczu czy inne kwestie, ale była bardziej zadowolona. Cytuj
Masa Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hej czy do tego można dodać hmb? Zaczynam swoją przygodę. Mam trochę tłuszczu do wytopienia. Cytuj
Masa Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Podobno na start działa. Ja nigdy nie cieszyłem. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź