legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam! Przy zakupie jednego z wcześniej stosowanych spalaczy dostałem yohimbine hcl 10 mg 45 tab. Chciałbym ja teraz zastosowac i stąd pytanie,z czym ewentualnie ja połączyć dla zwiekszenia efektów? Pozdrawiam. Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu można z kofeiną lub spalaczem nie zawierającym efedryny i johimbiny (w jakiejkolwiek postaci i formie), polecam artykuł o johimbinie -> Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzięki. czyli np. Clinical burn bedzie ok? Jak dawkowac ta yohimbine? Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu zacznij od 1 kap. samej johimbiny żeby sprawdzić tolerancję organizmu, bo 10mg to spora dawka, jeśli wszystko będize ok to 1 kap. Clinical + 1 kap. johimbiny dwa razy dziennie Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja stosowałem Inferno Apocalypse, Scorcha i Hellburner'a, najlepiej zadziałał Inferno Apocalypse, a w ile w nim zasługi johimbiny to ciężko powiedzieć. Składy pasują do siebie bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź