Visual Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, chciałbym zakupić odżywkę białkową w celu uzupełnienia białka w diecie, ale nie mogę się zdecydować które wybrać. Doradzicie? Wybrałem kilka opcji, ale może macie coś lepszego. All Nutrition Whey Protein Olimp 100% Natural Whey Protein Concentrate Trec Whey 100 Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu z podanych przez Ciebie olimp WPC najlepiej wypada jeśli chodzi o parametry, w podobnej cenie lepszą opcją jest m.in. fitmax whey protein 81+ (mieszanka wpi i wpc, a nie sam koncentrat) 1 Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok. Dzięki. Czy jest sens kupowania gainera? Mój kolega mówi że nie warto ale brakuje sporo kcal i węglowodanów. Białko w miarę uzupełniam chociaż to zależy od dnia. Wczoraj powinienem uzupełnić jeszcze 13g białka, 128g węglowodanów i 57g tłuszczy więc białko to chyba najmniejszy problem. Co w takim razie polecasz i jak gainer to jaki tak do 100-110 zl? Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu lepiej białko i do tego zmielone płatki owsiane niż gainer, dobre gainy na rynku są drogie i raczej mało opłacalne, typu scitec jumbo 1 Cytuj
AntOn Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Przychylam do rezygnacji z gainera i polecam dodać rodzynki do zbóż ponieważ odkwaszają organizm a zboża jak to zboża....zakwaszają. 1 Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu lepiej białko i do tego zmielone płatki owsiane niż gainer, dobre gainy na rynku są drogie i raczej mało opłacalne, typu scitec jumbo Rozrobić białko z wodą/mlekiem i zalać białkiem płatki? Cytuj
Arturro W Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sam jestem ciekaw waszych opinii na temat takiego produktu. Cytuj
magda89 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Też uważam, że lepiej samemu sobie zrobić gainer dodając płatki owsiane niż kupować gotowca. Rozrabiam białko w wodzie i blenduje z platkami owsianymi czasem dodaje jeszcze banana. Ja korzystam z białka firmy amix isoprime. Cytuj
Maly Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Witam Ja osobiście jako uzupełnienie diety posiadam i zakupuje białko firmy allnutrition izolate protein, bardzo dobre:) Cytuj
whiteindian Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ale pomieszaliście wszystko........... węgle jakie o niskim IG czy wysokim? Przecież jeśli on UZUPEŁNIA białko w diecie to może kupić kazeinę, albo nawet twaróg i dodać oliwy z oliwek plus miód. Według badań których nie mam pod ręką, najlepiej żeby ilość białka w diecie rozkładała się równomiernie. To jest jeśli masz 90g białka, najlepiej 3 x 30g.Gainer w ostaeczności kup sobie jakiegoś bulka ale TYLKO jak będzie wyprzedaż za grosze. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź