mania123 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Jestem na etapie wyboru trenera personalnego. Chciałabym przede wszystkim zrzucić parę kilogramów, ale też po prostu lepiej się poczuć. Wzmocnić brzuch, mięśnie ud. Na co zwrócić uwagę podczas wyboru? Cytuj
ziki2000 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu na to czy jest to osoba z doświadczeniem (im starsza tym lepsza na ogół) czy po prostu jakiś chłystek, który trochę przykoksił i mieni się n-tym trenerem personalnym Cytuj
lara179 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja już wybrałam trenera personalnego. Ćwiczę już z nim od dwóch miesięcy i efekty są naprawdę widoczne. Ustalił mi nie tylko zestaw indywidualnych ćwiczeń, ale również doradził mi, jak mam się zdrowo odżywiać. Treningi te poprawiły moją sylwetką, schudłam, ado tego poprawiłam swoją wydolność i zaczęłam się zdrowo odżywiać. Cytuj
grzegorzw Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć. Ja tam jestem trenerem dla samego siebie i całkiem dobrze wyglądam. Systematyczność codziennego ruchu + racjonalne odżywianie i o nadrzędnej tkance tłuszczowej nie ma mowy. Pozdrawiam. 2 Cytuj
BetterYou Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Myślę, że tutaj warto zwrócić uwagę głównie na profesjonalne podejście oraz wiedzę trenera personalnego. Musisz się z nim również dobrze dogadywać aby współpraca była owocna, na forum znajdziesz kilka sprawdzonych ogłoszeń trenerów personalnych, warto z tego skorzystać. Cytuj
Lady Makbet Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ludzie, nie szukajcie trenerów w ten sposób... Popytajcie w środowisku, poszukajcie opinii na forach... Nie róbcie nic na szybko, pochopnie bo traficie na partacza, który zamiast Wam pomóc - zaszkodzi. "Trenerów" teraz jak grzybów po deszczu ale tylko garstka z nich to fachowcy. Warto o tym pamiętać. Cytuj
fiatt44gg Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dokładnie, takie szukanie nie jest zbyt dobre. Cytuj
nasportowo Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dużo treerów udostepnai teraz swoje treningi, spróbujcie czy wyślijcie przykładowy a na pdosatwie tego będzie można ocenić. Tak jak wyzej pisano ciało to specyficzny obszar i mozńa na prawdę zszkodzić. Cytuj
wiktoriafit Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Do wyboru jest wielu trenerów personalnych i instruktorów fitness. Prawdziwy trener to taki, który nie da Ci jednej diety albo powie, ze takie czy inne ćwiczenia są najlepsze. Bo wszystko to zależy od wielu czynników i indywidualnych predyspozycji. Takie właśnie podejście do podopiecznych mam ja. Zanim przeprowadzę pierwszy trening, spotykam się aby omówić najważniejsze rzeczy, a przed ułożeniem diety obliczam zapotrzebowanie energetyczne, nie daje gotowca ściągniętego z internetu, ale bazuje na moim doświadczeniu, o tym więcej na mojej stronie internetowej wiktoria.fit Cytuj
Rekomendowana wypowiedź