mateoo Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu cześć, proszę o poradę i info co jeść i jaki spalacz tłuszczu dla mnie? jakiś czas temu korzystałem z OLIMP THERMO SPEED EXTREME 120 k. SPALACZ Wiek 37 lat, sport - 3-4 razy w tygodniu bieganie albo spinning, waga 80, wzrost 171, na brzuchu trochę do zrzucenia jest, zdrowie ok, biorę tylko atoris na cholesterol, jedzenie 3-4 razy dziennie, ale czasem niestety śmieciowe, herbata ok, soki i cola nie piję, tylko woda. Kawy nie lubię i nigdy nie piłem. dzięki za info, pozdrawiam Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Pytanie czy chcesz iść w stronę Termogeników czyli ze stymulantami ? Jeśli tak to nie ma lepszego połączenia w dwóch płaszczyznach jak Fenix Ground Zero i Alphaburn dobra i tańszą alternatywą dla tego zestawu jest ANS Thermo Craze który łączy w sobie substancje z obydwu przytoczonych ( oczywiście nie wszystkie) i mocniej pobudza niż Fenix - przynajmniej tak jest w większości przypadków. Najtańsza opcja to spalacz Clinical Burn w połączeniu z Johimbiną z Haya Labs. Jeśli bez stymulantów to polecam Cheetach Non Stim także w połączeniu z Alphaburn lub Johimbiną. Śmieciowe jedzenie raczej bym odstawił bo jak będziesz miał nadwyżkę kaloryczną to będzie to Syzyfowa praca , ilość posiłków można zwiększyć do 5 regularnie co np trzy godziny, regularne nawadnianie , sen odpoczynek i regeneracja. Dbaj także o podaż witamin i minerałów. Dla przyspieszenia efektów a także ich utrwalenia można by włączyć też booster metabolizmu np Lean Xtreme z Driven Sports bądź Booster Testosteronu jakim jest Erase Fast. Olimp Thermo Speed to taki bardzo LIGHT spalacz😎 PZDR 1 Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu ok ok, dzięki, zapoznaje się tutaj ze specyfikami wszystkimi, ale czy to mnie nie rozłoży? w sensie mocne specyfiki niektóre... Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli masz obawy możesz pójść w stronę bez stymulantów decyzja zawsze do Ciebie należy przy czym podane przeze mnie środki ze stymulantami są w pełni bezpieczne nie posiadają w składzie żadnych niedozwolonych substancji i są dla w pełni zdrowych osób - żadnych problemów z układem krążenia, nerwowym , hormonalnym. Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu czyli mój wysoki cholesterol nie ma znaczenia? Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu To bardziej medyczne pytanie, jak odstawisz śmieciowe jedzenie to przy jednoczesnym stosowaniu Atoris możesz liczyć na dobre efekty niemniej jednak nie jestem medykiem , z pewnością środki bez stymulantów nie będą kolidowały i pewnie tego bym się trzymał zerknij sobie też na BURN24 to bardzo ciekawy środek i dobrze sprawdzony który ma między innymi pozytywny wpływ na lipidogram i poziom cukru 1 Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu rozumiem, że BURN24 bez dodatków na ten czas? Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Myślę że Erase Fast czy Lean Xtreme DS możesz śmiało dołożyć są to środki bez żadnego wpływu na układ sercowo-naczyniowy. Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu cześć, pod dłuższym namyśle, wybór padł na burn24 i erase fast tak jak mi doradziłeś, o jakich porach brać rano, wieczorem i przed treningiem, daj proszę znać, Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Burn 24 należy przyjmować 3 razy dziennie po 2 kapsułki na około 20 - 30 minut przed posiłkami zawierającymi węglowodany. Erase Fast 1 kapsułka ze śniadaniem, druga przed snem. Są to produkty nie działające doraźnie ani nie obciążające układu nerwowego, także nie musisz sprawdzać tolerancji, zaczynać od małych dawek itp. Cały czas przyjmuj porcje które Ci napisałem. Pamiętaj o regularności i powinienieś być zadowolony z takiego połączenia. 1 1 Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok dzięki za pomoc. A jak myślicie czy mam brać do tego witaminy olimpu? Jeśli tak to kiedy? Rano czy wieczorem? Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli nie dostarczasz kompletu witamin i minerałów z posiłkami ( o co jest często dosyć trudno) i przy wzmożonym wysiłku fizycznym warto zadbać o taką suplementację. Jeszcze do niedawna było przyjęte iż witaminy rano a minerały wieczorem, teraz szkoła mówi o posiłku porannym lub zaraz po nim, dobrze jest gdy zawiera on choć trochę tłuszczu co ułatwia wchłanianie takich witamin jak A,D,E oraz K. 1 Cytuj
mateoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok czyli zaraz po trasę fast dwie kapsuły Olimpu, dużo tego trochę. Czy wątroba moja to wytrzyma? Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Gdyby wątroba miała tylko takie zmartwienia 🙂 , jak masz obawy to przełóż do obiadu ale to żaden problem, bywa że łyka się np, Fenixa, Alphaburn , do tego Burn 24 i Erase Fast, i witaminy, sam tak raz miałem, jeśli jest zdrowa to nic nie będzie. Nie masz tam nic toksycznego czy obciążającego wątrobę. Bywa że łyka się np. Fenixa , Alphaburn, Erase i Burn 24 i witaminy, jak masz obawy to przełóż do obiadu ale spokojnie. 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź