induriel89 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu W nawiązaniu do rozmowy w rankingu spalaczy tłuszczu, proszę o pomoc w doborze suplementów. 🙂 Generalnie po Fenixie ma duże pobudzenie i nią "trzęsie". Więc może akurat ten preparat 3x dziennie to kiepski pomysł. Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli jest po jednej duże pobudzenie to jednak nie , zostałbym tutaj przy dołożeniu Lean Xtreme -DS i dodatkowej kapsułki Alphaburn Cytuj
induriel89 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu BCAA kierowałem się tym, że Izolat od KFD ma bardzo dobrą ilość aminokwasów z grupy BCAA więc uznałem, że może zastąpić napój potreningowy:-) Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Produkty KFD zostawiają dużo do życzenia , według wielu niezależnych testów skład nie jest zgodny z etykietą, nie wiem jak jest dokładnie w tym przypadku ale...., to nie temat tutaj tylko w innym dziale, znajdź temat odżywki i poczytaj lub załóż osobny temat. Cytuj
induriel89 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu BCAA kierowałem się tym, że Izolat od KFD ma bardzo dobrą ilość aminokwasów z grupy BCAA więc uznałem, że może zastąpić napój potreningowy:-) Tutaj nie chodzi mi stritce o produkt ile o zamysl używania izolatu białka jako substytut BCAA w trakcie redukcji:-) Właśnie ze względu na wysoką zawartość aminokwasów z grupy BCAA. Żona używa jeszcze Liporedux no i oczywiście dietka. Coś jeszcze byś widział czym można przyspieszyć efekty redukcyjne? Tak jak się orientowałem po różnych forach w trakcie redukcji warto zainwestować przede wszystkim: 1. Witaminy (ADEK, magnez + omega) - bo dużo się ich traci w trakcie treningu 2. Spalacze - z pobudzeniem, bez pobudzenia i tutaj już chyba mamy komplet. 3. Diuretiki - żona jest po dwóch opakowaniach i odpuściliśmy już dalsze stosowanie. Woda z tego co czytałem schodzi najszybciej na początku stosowania 4. BCAA - dla lepszej regeneracji, unikania przepalania mieśni oraz przyspieszenia efektów redukcyjnych 5. Białko w formie izolatu - najmniejsza zawartość tłuszczu i węglowodanów, największa ilość białka dla budowania suchej masy mieśniowej i redukcji tkanki tłuszczowej. Coś pominąłem:-)? Cytuj
General Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Najważniejsze w tym wszystkim to zdroworozsądkowe podejście : odpoczynek , sen i regeneracja, odpowiednie nawadnianie organizmu, resztę wymieniłeś jako dodatki i tak należy to rozumieć😉 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź