Visual Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam forumowiczów Chodże na siłownie 3 miesiące, ale mam według mnie dość sporo tłuszczu, szczególnie widać go na klatce i brzucho bo chociażby ręce mam chude Ćwiczę siłowo 4 razy w tygodniu i do tego chcę dodać jazdę na rowerku stacjonarnym, a później spróbuję jeszcze biegania Jak spalacz byłby dla mnie odpowiedni? Mam 17 lat, 176 cm i 60 kg wagi (Wiem, że to mało, ale dlaczego mam żyć z tym tłuszczem ). Znalazłem kilka, ale nie wiem czy są dobre, więc szukam porady czy zakupić jeden z tych, a jak nie to jaki? W cenie do 80 zł Revex-16 Burn4All Cutting Edge Trzymam ujemny bilans kaloryczny i zdrowo się odżywiam Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Z podanych przez Ciebie Revex-16 ma najlepszy skład, ale ogólnie wszystkie trzy to bardzo średnia półka, żeby nie napisać niska. Activlab Machine Man Burner ma lepszy skład, a tańszy jest, chyba że masz problem z układem krążenia, nadciśnienie itp. to Cutting Edge jest jedyną opcją z podanych w tym zakresie cenowym. 1 Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok, dzięki za szybką odpowiedź Problemów ze zdrowiem nie mam. Skoro tak to lepiej wybrać Machnie Man Burnera? Ktoś na YT powiedział, że ten spalacz to największy kit lub na forum jakimś, nie pamiętam Fajnie bo tani, ale czy dobry W 4 kapsułkach jest 200mg kofeiny, czy to dużo? I jak ze stosowaniem? Brać 4 kapsułki w ciągu dnia (tak jak rekomendowane jest), ale kiedy? 2 kaps. przed śniadaniem i 2 kaps. przed treningiem? Trening zaczynam o 15 Jeśli jest coś lepszego w dobrej cenie to proszę pisać EDIT: Nieciekawe te opinie o tym suplemencie także może coś innego? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Wiesz ja YT mówili że Trizer to bomba, a to shit jakich mało i nie ma porównania do takiego chociażby Machine Man burnera. W tej cenie ciężko znaleźć coś lepszego, ze stosunkowo niedrogich jest Clinical Burn, a to już spalacz o dwie półki wyżej od wymienionych w tym temacie. Jesli chodzi o Machine Man Burner'a to stosuje się go 2 kap. dwa razy dziennie, najlepiej rano i przed trenigniem lub po południu. Clinical tak samo tylko zamiast 2 kap. stosujemy 1 kap. 1 Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok to chyba zdecyduję się na MMB Drogi nie jest, więc warto spróbować, a jak nie wyjdzie no to cóż... Schudnąć da się również bez spalaczy itp. Dziękuję za odpowiedzi. Fajnie jakby się ktoś jeszcze wypowiedział na temat Machine Man Burnera, najlepiej ktoś kto go stosował Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Sam go nie stosowałem, ale jeśli dobrze kojarzę to kilka osób na siłowni stosowało ten produkt w zeszłym roku i jak na tą cenę to ma bardzo ciekawy skład i nie widać nic bardziej wartościowego na rynku w tych pieniądzach. Śmiało można testować. Odnośnie Burn4All to jest to totalna kicha o realnej wartości kilku złotych nie mająca prawa działać. Zresztą niezależne opinie na innych forach niż to które produkuje specyfiki Allnutrition mówią same za siebie -> opinie Burn4All 1 Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Sam go nie stosowałem, ale jeśli dobrze kojarzę to kilka osób na siłowni stosowało ten produkt w zeszłym roku i jak na tą cenę to ma bardzo ciekawy skład i nie widać nic bardziej wartościowego na rynku w tych pieniądzach. Śmiało można testować. Pytanie do Ciebie i innych. Czy to normalne, że kilka minut po wzięciu MMB odczuwam jakby takie pieczenie w brzuchu i trochę w gardle? Jeśli mam tak to lepiej nie brać tego MMB czy to nie groźne? Przechodzi po jakimś czasie? Nie chcę tak cały dzień mieć Wczoraj mi paczka wieczorem przyszła i dzisiaj pierwszy raz wziąłem dwie. Jutro Spróbuje jedną O 15 mam trening to brać jeszcze jedną kapsułkę? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ten spalacz ma takie właściwości, ponieważ spora część składników ma właściwości termogeniczne. Uczucie grzania w brzuchu jest całkowicie normalne i poza dyskomfortem nie ma żadnego negatywnego wpływu na nasze zdrowie. Możesz spróbować stosować pierwsze kilka dni razem z posiłkami, powinno być to mniej odczuwalne. Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ten spalacz ma takie właściwości, ponieważ spora część składników ma właściwości termogeniczne. Uczucie grzania w brzuchu jest całkowicie normalne i poza dyskomfortem nie ma żadnego negatywnego wpływu na nasze zdrowie. Możesz spróbować stosować pierwsze kilka dni razem z posiłkami, powinno być to mniej odczuwalne. Jak napisałem wtedy to po kilku minutach przestało. To chyba dlatego, że wziąłem na pusty żołądek. Wziąłem potem dwie po obiedzie o 15, a w 30 minut doszedłem na siłownie. Już takiego uczucia nie miałem Czytałem w komentarzach produktu na jednej stronie, że ktoś ma zgagę przy braniu MMB no i wychodzi, że to byłą zgaga chyba tak czytając na wikipedii Może przyjąć inne dawkowanie np. tylko 3 kapsułki przed treningiem,a w dzień nie treningowy 2 rano? Bo przyznam, że jak wziąłem te dwie przed treningiem to jakoś nie czułem zwiększonej potliwości za bardzo. Zobaczymy jak to później będzie Cytuj
Visual Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Mam pytanie. Czy MMB obciąża nerki? Jedna moja nerka działa w 14% a druga normalnie sprawna. Trochę po fakcie, ale czy mogę brać? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu U osób zdrowych z pewnością nie, ale w Twoim przypadku z ostrożności lepiej zapytać lekarza prowadzącego. Cytuj
Ale Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Poszukuję spalacza tłuszczu. Mam nadczynność tarczycy. Wzrost 174 waga 66kg. Od czasu do czasu biegam - interwał. Ktoś cos poleci? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ogólnie jeśli jesteś aktywną osobą to śmiało możesz celować w dobrej klasy spalacz termogenicznych. Jeśli nie leczysz się farmakologicznie to nadczynność nie będzie tutaj wielkim problemem. Ważne jednak aby nie stosować już typowych boosterów metabolizmu bo w Twoim przypadku nie będą miały sensownego zastosowania. Z górnej półki jakościowej możesz zerknąć sobie na Fenix Ground Zero Cytuj
Rekomendowana wypowiedź