Zigmich Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Z czym mogę polączyć Liporedux aby pozbyć się tzw. oponki i zrzucić pare kilogramów Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Z dostępnych na rynku spalaczy uporczywego tłuszczu to najlepiej z Target-A2 A jeśli tłuszczu jest więcej na całym ciele i faktycznie jest kilka kilogramów do spalenia, to w przypadku braku problemó zdrowotnych moim zdaniem JetFuel Superburn by się bardzo dobrze sprawdził. Cytuj
Zigmich Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A mogę połączyć te dwa znaczy Target-A2 i JetFuel Suberburn ze sobą i dodatkowo smarować Liporeduxem ? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jak najbardziej tak. Jest to bardzo skuteczne i chwalone połączenie. Żaden z tych suplementów nie pobudza bardzo mocno więc ich działanie jest raczej uzupełniające. Cytuj
Naska Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jak najbardziej tak. Jest to bardzo skuteczne i chwalone połączenie. Żaden z tych suplementów nie pobudza bardzo mocno więc ich działanie jest raczej uzupełniające. a co jeśli target + liporedux mnie nie ruszył ? dalej próbować targeta z np superburn ? cy w ogóle zmienić Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Możesz spróbować zastosować taki suplement jak Evolab Alphaburn, sam obecnie go testuje i lepsze odczucia niż po Targecie, ale nie ma co się dziwić skoro ma bogatszy skład. Szkoda że tak mało popularny środek w PL. Możesz oczywiście dorzucić do niego typowy spalacz wielokierunkowy jak GAT SuperBurn. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź