Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Witam,

Jestem nowa na forum i proszę o pomoc.

Zakupiłam Cannibal Claw  + Performax TA2 max (choruję na niedoczynność, na stałe Euthyrox). Biegam 5-8 km dziennie. Potrzebuję zrzucić około 3-5 kg. Aktualnie 60 kg przy 168 cm. Jak wg Was powinno wyglądać dawkowanie, żeby efekty były widoczne? Biorę obydwa od tygodnia, jak narazie jedynie nadmierna potliwość i żadnych skutków ubocznych (aktualnie obydwa preparaty stosuję 3x1).

Pzdr

Odpisano ponad rok temu

Dawkowanie takie jak masz do tej pory może zostać, Cannibal Claw szybko przyspieszy metabolizm, natomiast ten Lecheek TA2 Max ma bardzo słabe opinie na zagranicznych i polskich forach.

Odpisano ponad rok temu

Jak sądzisz po jakim czasie należy spodziewać się efektów?Za mną prawie 2 tyg i szału nie ma.Dołożyłam jeszcze Liporedux.Może to "zasługa" mojej niedoczynności albo tabsów anty?A może jeszcze za wcześnie na ocenę?Jak sądzisz?Lada moment skończy mi się Claw moze zamienic do na coś innego i połączyć z Targetem?

Odpisano ponad rok temu

Tabletki antykoncepcyjne podnoszą mocno poziom estrogenu, a on odpowiedzialny jest za retencję wody i odkładanie tłuszczu, także spalając tłuszcz i zwiększając tabletkami poziom estrogenów może nie być zmian na wadze. Postaraj się  ograniczyc do minimum ilość węglowodanów w pożywieniu, to estrogeny nie będą z czego miały tworzyć adipocytów. Cannibal Claw mozesz zmienić, jeśli nie masz problemów z układem krążenia, na JetFuel Superburn. Można go łączyć z Targetam tak samo.

Odpisano ponad rok temu

Jeśli chodzi o krążenie nie mam z tym problemów.A co sądzicie Panowie o Synthermo zamiast Clava i połączyć z Targetem.

Sorki,ze zawracam gitarę ale staram się coś dla siebie dopasować

Odpisano ponad rok temu

Synthermo to świetny spalacz, ale bardzo mocno pobudza i jednocześnie mocno hamuje łaknienie, w połączeniu z Targetem efekt będzie jeszcze mocniejszy, także jeśli mało co na nas działa to jest to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie jeśli chodzi o spalacze tłuszczu.

Odpisano ponad rok temu

Superburn nieco lepiej działa termogenicznie (czyli bezpośrednio spala tłuszcz), a Synthermo mocniej pobudza i mocniej hamuje łaknienie, także musisz wybrać względem własnych preferencji.

Synthermo 1+1 kap., Superburn 2+2 kap.

• 3 tygodnie później...
Odpisano ponad rok temu

Witam Was ponownie

Oto moje małe podsumowanie po zastosowaniu opakowania zestawu Canibal Clav+Target

Na wadze dramat bo tylko kg mniej,troszkę bardziej zarysowana talia.No i tyle właściwie .Ze względów na moje Hashimoto rozważam Cytomel.Co wy na to?

Odpisano ponad rok temu

Grażka nie jest czasami tak, że spaliłaś więcej niż kilogram tłuszczu i jednocześnie przybyło trochę mieśni? Wspomniałaś, że talia się bardziej zarysowała, raczej po spalonym jedynie jednym kilogramie raczej nic by nie było widać.

Cytomel tylko pod opieką lekarza bo to silny lek.

Odpisano ponad rok temu

Arnold sama juz nie wiem.Moze i tak jest.Powodem zapewne jest tez moja tarczyca.Mam mega wahania wagi.Raz ważę 58 na drugi dzien 59,6.Kosmos jakis.To jak myślisz?Dalej Target sam,czy połączyć jednak z czymś?

Odpisano ponad rok temu

A w kwestii Cytomelu to mój endo tego nie zaleci.Walą te swoje Euthyroxy które niczego nie zmieniają w samopoczuciu a gdyby mie aktywność fizyczna to wazylabym 100 a nie 60