romek Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Zacznę od początku Mam 18 lat, 180 cm wzrostu, ważę 67 kg. Nie mogę ćwiczyć na siłowni z powodu problemów ze stawami, trenowałem kiedyś basen wyczynowo (juniorsko) na krótkich dystansach, obecnie trenuje rekracyjnie na basenie (3h tygodniowo 1h = 40-45 długości) Piszę w sprawie porady o mój pierwszy spalacz. Jak wyglądam można zobaczyć tu: 1.www.dropbox.com/s/kbb24ad14k6mggy/20160327_231939.jpg?dl=0 2.www.dropbox.com/s/21kketf5rbty89i/20160327_231924.jpg?dl=03.www.dropbox.com/s/r0b0o409vgm11jg/20160327_232040.jpg?dl=0 Jem 5 razy dziennie (śniadanie, przekąska, obiad, przekąska, kolacja) - około 2500 kcal, staram sie omijać fastfoody, jesc zdrowo, normalnie. Zastanawiam się nad: 1.Lean FX - nautralny, dobry spalacz, ma jakies przeciwskazania, zapobiegnie łaknieniu i pomoże ukształtowac sylwetkę?? 2.AD-3 PCT - podobno ma jakies skutki uboczne, podobno coś z sutkami (czytałem opinie)?? Który jest lepszy, który sprawi ze sylwetka będzie wyglądała lepiej? BUDŻET: 150 zł (niestety tylko tyle..ale na tyle mogę sobie pozwolić). Oczywiście ze wsparciem treningowym, niby moja waga jest w porzadku ale sami widzicie jak to wygląda... Najwięcej tłuszczu mam na klatce piersiowej i brzuchu co widać. Który bardziej mi polecacie? Który lepiej ukształtuje mi sylwetkę? Jak coś pominąłem napiszcie a dodam. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Cytuj
VEKTOR Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Hejo :) Jeżeli starasz się jeść zdrowo i się rozumiemy, czyli jesz chude mięso, ograniczasz cukier, tłuszcze trans oraz jakiekolwiek inne pierdy które znane wszystkim wpływają źle na kształtowanie naszej sylwetki to kilka porad dla Ciebie mam 1. Zainwestuj w witaminy oraz minerały ( Cynk, Magnez, B6) 2. Kup kwasy tłuszczowe Omega-3 ( nie jestes w stanie dostarczyć odpowiedniej ilości z diety) 3. Spalacz. Zostaw sobie spalać na koniec redukcji, na pocz. dodawaj więcej treningów, czyli co tydzień np. wydłużaj treningi o 5min, lub zwiększaj intensywność ( progress musi być ) I potem dorzuć spalacz. Spalacz jaki ja używałem to: Działanie super, pomógł zdecydowanie przy końcu redukcji i dopaleniu tłuszczu. Do tego starczy Ci na Omega 3 oraz witaminki i minerały. Pozdro ! Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok dzieki za rady oczywiscie zastosuje.. A z tych spalczy co wypisałem to odrzucic? Poniewaz czytalem o nim ze to najlepsze spalacze na rynku Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Właściwie chciałem się dowiedzieć który spalacz z wyzej wymienionych będzie dla mnie lepszy, pozwoli/ sprawi ze sylwetka bedzie lepiej wygladac (z pomoca treningu), zahamuje łaknienie i pozwoli spalić tłuszcz z klatki i brzucha.... Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Do tych dwóch których wymieniłem wyżej dorzuciłbym jeszcze TARGET A2... który z tych 3 polecacie najbardziej DLA MNIE, patrząc po mojej sylwetce? Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Romek AD-3 obniża poziom estrogenów, a raczej przeciwdziała degradacji/konwersji testosteronu w estrogeny, więc jeśli ktoś ma problem z lipomastią czy ginekomastią to on może pomóc, a nie zaszkodzić. Także działa w tym względzie pro zdrowotnie u mężczyzn. Moim zdaniem AD-3 jest w Twoim przypadku lepszą opcją od Lean FX i chyba najbardziej trafną. Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu najwięcej tłuszczu estrogenowego/kortyzolowego jest właśnie w tych rejonach na których najbardziej Ci zależy, wiec tak jak kolega wyżej napisał AD-3 jest dobrą opcją Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu AD-3 PCT nie ma zadnych przeciwskazan i skutkow ubocznych bo ukonczeniu korzystania z niego? Bo podobno Lean FX jest 100 proc nautralny i jest ok... a nie chce miec potem problemow zdrowotnych... Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu stosowałem ad3 i żadnego problemu po jego ostawieniu nie było, a fajnie rzeźbił sylwetkę że tak to określę lean fx też dobry produkt, ale jest to przede wszystkim booster metabolizmu Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Hmm no ok A moze cos jeszcze do tej ceny i przy moim wygladzie i treningu polecacie? Jak widac najwiecej fatu to klata i brzuch... Czy ten ad3 bedzie najlepszy czy moze cos innego? Bo juz prawie jestem przekonany na ten ad3 ale nie chce byc potem zawiedziony ze waga stoi i wszystko wyglada jak wygladalo Cytuj
romek Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu I czy po samym ad3 beda wyniki czy trzeba cos dorzucic w stylu target a2? Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Romek jak masz do wyboru ad-3 lub target, to moim zdaniem ad-3 lepszy w Twoim przypadku. AD-3 działa bez pomocy innych spalaczy, jak zależy Ci na maksymalnych efektach to lepiej z Targetem połączyć bo w Twoim przypadku dociął by on uporczywy tłuszcz z brzucha i piersi (wiem że target nie może być stosowany przy arytmii, ale to chyba nie ma nic wspólnego z Twoimi dolegliwościami) Cytuj
Rekomendowana wypowiedź