Szymonnn012 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Siemka mam pytanie bo trenuje jakos pół roku na fbw i czuje ze potrzebuje zmiany czy taki 3 dniowy plan bedzie git nie robie nog poniewaz trenuje osobno w klubie poniewaz gram w pilke i chce robic tylko góre. napewno czuje że powinienem zmienić ilość powtórzeń bo wszędzie dałem taką samą ilość i myśle nad zmianą szrugsów i forearms pull a tu mój plan który zrobiłem. PUSH PULL FBW Wyciskanie hantli na ławce skośnej 6-8x3 Przyciąganie drążka wyciągu górnego 6-8x3 wyciskanie sztangi na lawce prostej 6-8x3 Butterfly 6-8x3 Wiosłowanie wyciąg 6-8x3 podciąganie 6-8x3 Reverse Butterfly 6-8x3 Face pull 6-8x3 wyciskanie hantli nad głowe (moze byc na maszynie 6-8x3 Wznosy 6-8x3 Uginanie na biceps z suplinacją 6-8x3 skull crusher 6-8x3 Triceps extensions 6-8x3 Szrugsy 6-8x3 uginanie sztangi na biceps 6-8x3 Triceps pushdown 6-8x3 forearms pull 6-8x3 unoszenie nóg 3x15-20 Maszyna na brzuch 3x15-20 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź