Paweł 149 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Jest nowy rok 2026r i postanowiłem założyć ten dziennik, bo mam cel wykonać w tym roku Do końca tego roku, milion uderzeń prostych w worek bokserski , nie będę się o sobie rozpisywał bo, Ci co śledzą mój dziennik ,,Czterdziestolatka " wiedzą jak trenuję.. Cel 1000000 uderzeń na worek bokserski, ustalam mając już rocznikowo 43 lata.. Wg moich obliczeń to jeśli rok ma 360 dni to średnio dziennie muszę wykonać 3000 uderzeń. ( W zaokrągleniu) Trening ten będzie świetną opcją aerobową, w myśl zasady ,, Mistrzem zostaje się od robienia jednej rzeczy milion razy, a nie robienia miliona rzeczy na raz.... !! Oddzielam ten trening od dziennika treningu siłowego ponieważ chcę mieć to bardziej przejrzyście. Edytowane 1 godzinę temu przez Paweł 149 Cytuj
szpaleta Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu OMG ale wyzwanie, poprzeczka wysoko podniesiona ale znając Ciebie wiem że jest to całkiem realne do wykonania. Będę obserwował postępy z nadzieją że zrealizujesz to wyzwanie Cytuj
Rekomendowana wypowiedź