Brzozapl2003 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Czy ktoś może spojrzeć na ten plan treningowy co jest do zmiany lub poprawki Upper: wyciskanie hantli na lawce poziomej, wyciskanie hantli na skosie dodatnim, podciaganie na drazku, wioslowanie hantlem w oparciu o lawke, wznosy bokiem hantli, face pull, uginanie hantli naprzemiennie, francuskie wyciskanie hantli lezac lub siedzac, crunch. Upper: wyciskanie hantli na lawce poziomej, wyciskanie hantli na skosie dodatnim, podciaganie na drazku, wioslowanie hantlem w oparciu o lawke, wznosy bokiem hantli, face pull, uginanie hantli naprzemiennie, francuskie wyciskanie hantli lezac lub siedzac, crunch. Cytuj
szpaleta Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Siema, jest wiele względnych które należałoby wziąć pod uwagę w ocenie planu treningowego. Powiem Ci że ja bym takim planem nie trenował. Lecz nie znam Twoich predyspozycji treningowych. Nie wiem ile serii na jakich parametrach treningowych chciałbyś robić ten zestaw ćwiczeń ale wydaje się trochę za dużo ćwiczeń. Wiadoma sprawa że każdy by chciał dowalone łapy i górę ciała ale pamiętaj że trening nóg generuje sporą dawkę testosteronu na której nam powinno zależeć. 1 1 Cytuj
Schnaider Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ułóż najlepiej tak, żebyś miał po 5 serii każdego ćwiczenia, 8 powtórzeń w każdej serii i całość treningu, żeby nie trwała dłużej niż 1h. 1 Cytuj
szpaleta Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Schnaider 5 serii troche sporo mi się wydaje a szczególnie że nie znamy stażu i celu treningowego @Brzozapl2003 Jak kolega będzie robił 8 ćwiczeń po 5 serii żeby wyrobić się w godzine będzie walił bez przerwy 1 Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 40 minut temu Autor Napisano 40 minut temu (edytowane) @szpaleta ćwicze już trochę, ale wcześniej cwiczylem na silownii a teraz cwicze na domowej, gdzie nie mam zbytnio dostepu do maszyn, chce schudnąć, ale bez dużej wysokiej utraty masy mieśniowej i tez oczywiście rozbudowa mieśni. Mam 183 cm wzrostu i 85 kg wagi. Seria do uwzglednienia, ale według mnie w godzine jest ciężko zrobić dobry trening, dla mnie to 1.5 jest w sam raz Edytowane 36 minut temu przez Brzozapl2003 Cytuj
szpaleta Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu co mogę Ci podpowiedzieć ... bazuj głównie na ćwiczeniach wielostawowych i staraj się na jednym treningu nie dublować tych samych (podobnych ruchów) np jak masz płaską to skos z hantlami dał bym na kolejny trening. Ja aktualnie lece freestyle - bez planu bez prowadzenia dziennika bez periodyzowania. Nie chce mi się aż tak dokładnie wszystkiego planować bo jest kilka czynników które wpływaja na to jaki uda mi się zrobić trening. Jak chcesz zjechać z wagi to wiadomo miche trzymaj a jak dokładniej coś chciałbyś ogarnąć to musisz posiedzieć poczytać jak wszystko ogarnąć pod siebie 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź