Arold Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć , ostatnio mam problem z podwijającymi się notorycznie bokserkami podczas treningów. Załóżmy że zrobię serie przysiadów i zaraz całe bokserki mam podwinięte na udach do samej góry.. muszę po każdej serii obniżać je i obsuwać znów na dół ponieważ jest to mocny dyskomfort. Przy innych ćwiczeniach też tak się dzieję czy to przy bieganiu nawet przy wyciskaniu na ławce. Moje pytanie czy ktoś z was miał taki problem ? i czy przerzucił się wtedy na jakąś specjalną odzież do treningów czy ma jakieś sprawdzone firmy bokserek ? ( testowałem już wiele np : levisy , cr7 , under armour , lacoste , tommy w każdych ten sam efekt :/ Cytuj
Schnaider Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Próbowałeś nieco większe bokserki albo nieco bardziej obcisłe. Bokserki mogą się podwijać jeśli masz zbyt obcisłe spodenki treningowe. ja całe życie noszę bokserki i raczej taki problem dostrzegam sporadycznie, ale przy bardziej dopasowanych spodniach. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź