lukasz91 Napisano Środa o 21:57 Napisano Środa o 21:57 (edytowane) Cześć Wszystkim, Po kilku latach chciałbym wrócić na siłownię, i nieco zrzucić z brzucha. Treningi będę starał się wykonywać 3 razy w tygodniu, do tego chciałbym prosić Was o dobór suplementów. Co będę potrzebował? Jakiś spalacz tłuszczu, może BCAA, kreatyna, jakieś białko. Wypadłem z tematu i prosiłbym o pomoc w dobrze odpowiednich suplementów. Dodatkowo jestem po urazie kolana i chciałbym zastosować jakiś kwas hialuronowy/kolagen. Coś polecacie? Pozdrawiam Łukasz Edytowane Środa o 21:58 przez lukasz91 Cytuj
Paweł 149 Napisano Czwartek o 19:58 Napisano Czwartek o 19:58 Cześć co do suplementów nie ma co odrazu rzucać się na kreatyny czy BCAA, jedynie co to jakieś dobre minerały, witaminy, Ewentualnie kalogen może zostać, omega 3 możesz dorzucić... kreatynę możesz zastosować , gdy trening stanie się na tyle intensywny że będziesz jej potrzebować... Cytuj
lukasz91 Napisano Piątek o 22:15 Autor Napisano Piątek o 22:15 Dzięki Paweł za krótką, ale jakże uświadamiająca mnie odpowiedź na nurtujące pytania. Co do suplementów, witamin m.in. D3 M2 K7, Omega 3 (EPA + DHA), kolagen rybi typu II hydrolizowany + witamina C, czy jakieś konkretne produkty mógłbyś mi polecić? Dodatkowo słyszałem że w celu uniknięcia uczucia łaknienia, można zastosować coś takiego jak dodatek Barberyny. Czy to jest potrzebne? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź