Kubaa Napisano Piątek o 21:36 Napisano Piątek o 21:36 Hej. Czytam różne fora i różnie to ludzie wyliczają.. mianowicie czy ćwicząc codziennie i stosując białko oraz kreatyne a następnie po ćwiczeniach wypijesz 2-3 piwka co np. 2 dzień to niszczy trening? Nasz wysiłek? Przyrost mięśni? Cytuj
Schnaider Napisano Niedziela o 15:35 Napisano Niedziela o 15:35 Tak. Alkohol niszczy trening. Tak jak papierosy niszczą płuca, nawet jak wrócisz ze spaceru po lesie i zapalisz fajkę. Nic się nie wyrównuje. Dziwią mnie takie wyliczenia. 1 Cytuj
Kubaa Napisano Poniedziałek o 14:06 Autor Napisano Poniedziałek o 14:06 22 godziny temu, Schnaider napisał: Tak. Alkohol niszczy trening. Tak jak papierosy niszczą płuca, nawet jak wrócisz ze spaceru po lesie i zapalisz fajkę. Nic się nie wyrównuje. Dziwią mnie takie wyliczenia. A spożywanie alkoholu (piwa) w dni nietreningowe tzn co 4 dni ? Jak to się ma do wszystkiego? Cytuj
szpaleta Napisano Poniedziałek o 16:58 Napisano Poniedziałek o 16:58 Siema, wiem jak to jest całkowicie odstawić piwko i rozumiem Twoje pytanie. Lecz powinieneś je zadać sobie - czy warto pić ? Co Ci będę gadał, ja np. i tak nie posłuchał bym się gościa z internetu co pierd… żeby nie pić Mi alkohol zrujnował życie dla tego staram się nie wracać do tego (chociaż nie ukrywam raz na miesiąc czy dwa robię mały reset) 1 Cytuj
Schnaider Napisano wczoraj o 08:42 Napisano wczoraj o 08:42 18 godzin temu, Kubaa napisał: A spożywanie alkoholu (piwa) w dni nietreningowe tzn. co 4 dni ? Jak to się ma do wszystkiego? Jeśli dodatkowo przez ćwiczenia organizm będzie spalał więcej niże przyjmuje, to progres będzie zauważalny na zasadzie dwa kroki do przodu i jeden wstecz. Piwo 0,5l dostarcza Ci 330 kcal, które musisz spalić ćwicząc intensywnie co najmniej 30 minut. Hasło mięsień piwny nie wzięło się z niczego, bo alkohol jest zawsze kaloryczny. 1 Cytuj
Kubaa Napisano wczoraj o 15:41 Autor Napisano wczoraj o 15:41 Widzę Panowie że rozumiecie wszystko chłop chłopa zrozumie jak to w życiu bywa.. człowiek by chciał ćwiczyć i nabierać masy i rzeźby a z drugiej strony też chciałby raz na tydzień strzelić ze 4 browary tak jesteśmy skonstruowani że niekiedy ciężko czegoś odmówić czy też zrezygnować:) Cytuj
Schnaider Napisano wczoraj o 18:13 Napisano wczoraj o 18:13 Wiadomo, że łatwo coś napisać na forum, a życie i tak weryfikuje wszystko 🤣 Od czasu do czasu można sobie pozwolić na coś co ze zdrowym trybem życia ma mniej wspólnego. Tak jak w sporcie czasem trzeba przegrać, żeby później znów wiedzieć jak i po co się wygrywa Obawiam się jednak, że 4 browary tygodniowo to o 2 za dużo 😂 Cytuj
Kubaa Napisano wczoraj o 18:32 Autor Napisano wczoraj o 18:32 17 minut temu, Schnaider napisał: Wiadomo, że łatwo coś napisać na forum, a życie i tak weryfikuje wszystko 🤣 Od czasu do czasu można sobie pozwolić na coś co ze zdrowym trybem życia ma mniej wspólnego. Tak jak w sporcie czasem trzeba przegrać, żeby później znów wiedzieć jak i po co się wygrywa Obawiam się jednak, że 4 browary tygodniowo to o 2 za dużo 😂 Tylko zastanawiało mnie zawsze jedno.. mam ziomków co nałogowo palą papieroski.. drink czy whyski codziennie po pracy.. a jak popatrzysz na chłopa to masę ma i rzeźbe przy okazji a białeczko nie powiem bo łykają na okrągło.. w połączeniu siłownią.. Cytuj
SportowyTypżycia Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu To opcje są dwie. 1. Albo przepalają wszystko na mocnych treningach 2. "białko" przyjmują w strzykawce 😄 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź