sfikus95 Napisano 13 Września Napisano 13 Września Po zastosowaniu kreatyny czuję się senny i zmęczony i mega osłabiony . Dlaczego czuję taki efekt ? Cytuj
Schnaider Napisano 13 Września Napisano 13 Września To jest związane z poziomem cukru we krwi. Kreatyna go obniża. Trening fizyczny także. Kreatynę stosujesz przed czy po treningu albo czy bez treningu jest taki sam efekt? 1 Cytuj
sfikus95 Napisano 13 Września Autor Napisano 13 Września Rano zawsze biorę , po treningu tak samo reaguje , a z posiłkiem mogę inaczej zareagować ? Co zrobić w tej sytuacji ? Cytuj
Schnaider Napisano 14 Września Napisano 14 Września Moim zdaniem najpierw zbadać sobie poziom cukru we krwi, żeby wykluczyć tematy zdrowotne. 1 1 Cytuj
Paweł 149 Napisano 14 Września Napisano 14 Września Przy kreatynie należy zwiększyć spożycie wody.. Być może jest to objaw niedostatecznego spożycia wody, a co za tym idzie - Odwodnienie.. 1 1 Cytuj
sfikus95 Napisano 15 Września Autor Napisano 15 Września Ostatnio miałem podwyższony poziom kreatyniny jak robiłem badania Cytuj
Rekomendowana wypowiedź