darkened Posted August 30 Share Posted August 30 (edited) Witam, trenuje siłowo ok 1,5 roku. Dotychczas tylko supple: kreatyna, omega3, białko, BCAA, EAA. Efekty widzę, jednak chciałbym trochę przyśpieszyć. Głównie zależy mi na sylwetce. Teść ~908 ng/dl przy normmie wg labu w którym robiłem badania ~870 ng/dl. Kumpel odradził mi teścia z uwagi na to, że jego zdaniem mogę sobie rozwalić gospodarkę hormonalną, niemiej ciąglę sie zastanawiam nad nim lub czymś innym co zwiekszy efekty na siłowni. Polecacie coś? Edited August 30 by darkened Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł 149 Posted Sunday at 11:54 AM Share Posted Sunday at 11:54 AM Nie napisałeś ile masz lat jak wygląda Twój Trening, ile razy w tygodniu i tp.. Jakie wyniki dotychczas Waga/ siła, Wymiary , jakie były na początku, i jak teraz jaki progres zrobiłeś, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekomendowana wypowiedź