djdjfijdbdk Napisano 9 Sierpnia Napisano 9 Sierpnia Witam posiadam następujący problem. Mam 17 lat. Waże 67kg przy wzroście 180. Moja sylwetka to totalna masakra ćwiczę już jakiś czas.Mam ręce ktore są chude jak patyki za to na brzuchu i klatce piersiowej dość sporo tłuszczu zmagam się z ginekomastia którą mam już kilka lat. Aktualnie wpycham w siebie jak najwięcej białka. Ale się zastanawiam czy dalej masować czy wejść na krótką redukcje żeby spalić trochę tłuszczu. Mało się też znam na temat diety. Byłbym naprawdę szczęśliwy gdyby ktoś mi coś doradzil. Mój plan treningowy to klasyczne fbw 3 razy w tygodniu. Z góry przepraszam za moja nazwę chciałem na szybko założyc konto. Cytuj
SportowyTypżycia Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Podeślij zdjęcia może pomoże w ocenie 1 Cytuj
Paweł 149 Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia Podeślij zdjęcia, napisz jaką masz dietę i jak wygląda Twój Trening... 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź