Krzysztofpk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam , mam na imię Krzysztof. Od pewnego czasu robię przysiady , lecz doszedłem to takiej liczby powtórzeń (2600) że wykonanie ich i nie zaśnięcie z nudów lub wytrzymanie psychicznie graniczy z cudem (2 godz+ bez przerwy za jedną serią) poszukuje innego sposobu aby w szybszym czasie wykonać bardziej intensywny/cięższy trening (zastąpić 2 godziny przysiadów innym ćwiczeniem aby objętość treningowa była na tym samym poziomie/wyższa) żeby mięśnie i ich siła nie uległy spadkowi i zachować czyste sumienie . Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Kilka osób już pisało co możesz uwzględnić. Moja Rada uwzględnić dodatkowy ciężar w swoich ćwiczeniach. Tylko kluczowe jest dobranie odpowiedniego ciężaru a później dokładanie go aby zachodziła dalszą progresja. Dla przykładu możesz użyć handlu, sztangi lub kamizelki 1 Cytuj
szpaleta Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ostatnio natrafiłem na filmik autorstwa Kacpra Siedleckiego, który poruszał temat przysiadów, i od razu pomyślałem, że mógłbyś zyskać z niego wiele inspiracji. Jeśli szukasz motywacji do treningów skoncentrowanych na przysiadach, warto zapoznać się z pasją tego utalentowanego kolegi. https://www.instagram.com/budujsile/ 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź