atetko Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam czy mogę ćwiczyć takim treningiem? 1 dzień: PLECY Podciąganie x4 Martwy ciąg x4 Wiosłowanie x4 Ściąganie drążka Górnego x4 BICEPS: Uginanie przedramion sztanga łamana x3 Uginanie przedramion hantla x3 Młotki x3 2 dzień : Klatka: Wyciskanie skos x4 Wyciskanie płasko x4 Rozpiętki x4 Barki: Żołnierskie x4 Wznosy bokiem x4 Wznosy w opadzie x4 Triceps: Skullrcasher x3 Prostowanie przedramion wyciąg x3 3 dzień; Podciągnie x4 Wiosłowaniex4 Wyciskanie x3 Rozpiętki x3 Żołnierskie x4 Wznosy bokiemx4 Prostowanie ramion x4 Młotki x4 Cytuj
szpaleta Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu pewnie że możesz ćwiczyć, każdy trening jest dobry tylko postaraj się angażować wszystkie grupy mięśniowe. Brakuje kilku ćwiczeń na brzuch i nogi 2 Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Moje pierwsze wrażenie: trening całkiem dobrze dobrany, ale będziesz wyglądał jak bocian, bo nie widzę FBW oprócz martwego ciągu. Np. można dodać przysiady ze sztangą albo rzeczywiście nogi jak napisał szpaleta. 1 Cytuj
atetko Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Brzuch robie co trening tylko właśnie nie wpisałem jakieś planki albo allahy. Dorzucę też przysiad ze sztanga dzięki za rady. 2 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź