SportowyTypżycia Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, jakie polecacie sprzęty na siłownie (trening siłowy)? Haki czy paski? Rękawice czy skórki gimnastyczne? Jaki pas? Jakie buty Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A jaki ciężar dźwigasz np. w martwym ciągu? Ja mam obecnie 100-110 kg i buty sportowe do biegania mi w pełni wystarczą, bo to nie są jeszcze duże ciężary jak na mężczyzn. Paski do martwego obowiązkowo. Rękawice, żeby nie było odcisków (chociaż i tak się robią ). To co ja polecam opisałem w tym temacie: Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Staram się robić trening siłowy. Cel w głównych bojach to powyżej 100kg. Na ten moment coś wokół tego się kręci ale to jeszcze nie to co bym chciał. Czy ktoś używał tych "skórek gimnastycznych" ? Bo tylko taka nazwę znalazłem a ciekawy jestem czy warto to kupić l. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź