Marcinus Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Co polecicie do wspomagania odchudzenia, głównie brzucha. Ćwiczę 3 razy w tygodniu z planem treningowym układanym pode mnie. Aktualnie 113,8kg, 186cm, brzuch 115cm, klatka 115cm, pas 112cm, udo 66cm, bic 42cm, łydka 43cm. 30 lat Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Na odchudzanie najlepsze jest bieganie i ogólnie trening kardio. Niestety nie można sobie wybrać z której części organizm zacznie schodzić z tłuszczu, a czasami z brzucha schodzi dopiero na końcu. Możemy sobie wybrać, które mięśnie chcemy rozwijać w pierwszej kolejności, ale żeby je odsłonić należy zredukować tłuszcz je zasłaniający. Jeśli chcesz wspomagać się to najlepiej spalaczem tłuszczu. Konsekwencji i determinacji w tabletkach się przyjąć nie da, a to one są kluczowe wbrew pozorom 1 Cytuj
Marcinus Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Właśnie o jakiś spalacz mi chodzi na wspomaganie. Tylko jaki na początek będzie najlepszy? Nigdy nie używałem… Cytuj
Rekomendowana wypowiedź